SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí, disposat a segellar l'accés davant del Gipuzkoa

Un triomf li donarà la classificació per a les semifinals de la Lliga Femenina

Ariadna Pujol controla la pilota davant d’Ellen Nystrom durant el primer matx de quarts al Palau.

Ariadna Pujol controla la pilota davant d’Ellen Nystrom durant el primer matx de quarts al Palau.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí està disposat a certificar avui (12.00) la classificació per a les semifinals de la Lliga Femenina i guanyar el Gipuzkoa al segon partit de quarts, que es disputa al pavelló José Antonio Gasca de Sant Sebastià. Després de la victòria al Palau a l’estrena (84-73), les de l’Alt Urgell arriben amb la moral molt alta, però desconfien d’un rival que intentarà esgotar les opcions de forçar el desempat, que es disputaria dimecres a la Seu. Bernat Canut, tècnic del Cadí, va assenyalar ahir que “la nostra intenció és deixar l’eliminatòria sentenciada, però som conscients que no serà un partit fàcil. Hem tingut temps de treballar en les coses que vam fer malament al primer partit i de tenir clar que cal tenir més cap sobre la pista”. En aquest sentit, Canut va reconèixer que en el primer duel hi va haver fases en què “el cor va arribar on no ho feia el cap gràcies a l’afició. Però aquí no hi haurà tots els nostres aficionats i cal ser capaços de llegir el partit i ser intel·ligents”.

Pel que fa a la dificultat del duel davant de les basques, el tècnic va manifestar que un no s’ha d’obsessionar amb jugadores determinants com Lyndra Weaver (19 punts en el primer partit). “Al final aquestes jugadores t’anotaran 15 punts. L’important és que no siguin 25, que les seues companyes no estiguin còmodes i que tampoc siguin capaces d’anotar amb facilitat”, va dir Canut, que espera un encontre complicat en una pista en la qual el Cadí no ha estat capaç de guanyar en les dos últimes visites. Aquesta temporada va perdre per 66-57 en la sisena jornada de la fase regular, mentre que a l’anterior curs va caure per 72-68.

Per la seua part, el Girona també tindrà l’oportunitat de classificar-se per a semifinals en el seu duel davant de l’Araski (20.00), després de guanyar el primer xoc per 69-59. Les gironines, que van acabar segones a la fase regular, serien les rivals de les lleidatanes a les semifinals, que començaran el cap de setmana que ve. També estaran en disposició de tancar l’accés el Perfumerías Avenida, que visita la pista del Mann Filter (12.15), i el València, que rebrà a partir de les 20.00 el Gernika, que va perdre el factor pista.

tracking