HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

Empat d'un Vila-sana gris

Segueix quart i amplia a cinc punts l’avantatge sobre el Cerdanyola || Un gol de falta directa va donar l’empat a un defensiu Girona

Maria Porta defensa una jugadora del Girona.

Maria Porta defensa una jugadora del Girona.JOAN GÓMEZ

El Vila-sana va cedir ahir un empat davant del Girona en un mal partit de les lleidatanes, que no van arribar a entrar en el duel en cap moment, davant d’un conjunt visitant molt defensiu. Malgrat l’empat les lleidatanes mantenen la quarta posició de la taula, que podria donar-los la pròxima temporada un històric bitllet per jugar a competició europea. A més, les de Jordi Capdevila amplien a cinc punts l’avantatge sobre el cinquè, el Cerdanyola, que va jugar el seu encontre corresponent a aquesta jornada al febrer davant del Cuencas Mineras, que va golejar 12-0.

Pel que fa al matx d’ahir, les del Pla d’Urgell van sortir a pista descentrades. Tot i així, el Girona tampoc va posar en excessius conflictes les lleidatanes, que van jugar a tancar-se en el seu camp a l’espera de poder aprofitar algun contraatac. Al minut 20 de partit, tanmateix, la màxima golejadora del Vila-sana, Victòria Porta, va desencallar momentàniament el matx amb l’1-0. Aviat, però, les lleidatanes van tornar a perdre el rumb.

Després del pas per vestidors, el partit va continuar sense agafar ritme i al minut 41 la visitant Laura Vall va empatar el duel. La reacció del Vila-sana va ser immediata i de nou Victòria Porta va tornar a avançar les seues amb el 2-1. Tot i així, a dos minuts per al final, una falta directa concedida a les gironines va significar l’empat final (2-2).