El Balaguer ja és equip de Segona

418110_1.jpgÁREA 11

El Balaguer va materialitzar el descens matemàtic a Segona Catalana amb una àmplia derrota davant del Manresa (4-1), que lluita per ascendir de categoria i es troba a les primeres posicions de la classificació. Dos gols a la primera part van desarmar els de la Noguera, que ja no van poder reaccionar després del descans.

Passats uns primers minuts d’incertesa, encara que sempre amb iniciativa local, al minut 24 el Manresa es va avançar al marcador amb una recuperació de pilota al centre del camp i una assistència magistral de Priego a Sánchez, que va batre Alfred amb la seua sortida. Amb el marcador en contra, el Balaguer va intentar reaccionar però al minut 37 va encaixar la segona diana després d’un error defensiu. Priego es va anticipar a la defensa del Balaguer dins de l’àrea i va marcar el 2-0.

El Balaguer tornarà a jugar a Segona Catalana després d’estar 41 temporades en categories superiors

A la primera acció ofensiva de la segona meitat, Sánchez va sentenciar l’encontre amb la seua segona diana (3-0). Amb el partit decidit els dos entrenadors van donar entrada a jugadors de refresc i menys habituals. Al minut 68, Priego va marcar el 4-0 després d’una paret amb Solernou.

El Manresa va abaixar llavors el ritme i el Balaguer va aprofitar per marcar el gol de l’honor. Hichem, després d’una mala sortida de Busquets, va firmar el definitiu 4-1. El gol no va inquietar els locals, que van mantenir el control del joc i fins i tot van disposar d’una ocasió al minut 82, però la mà d’Alfred i el travesser van evitar una rematada de cap de Leandro després d’una falta llançada per Soler al centre del camp.

Per finalitzar, va afegir: “Fa temps que vam assumir la situació en la qual ens trobem i a partir d’aquest dilluns veurem què decideix la junta directiva per poder començar a treballar de cara a la temporada que ve.”

Josep Gil: “Hem de treballar ja per a la temporada que ve”

L’entrenador del Balaguer, Josep Gil, va comentar al final del duel: “Ens ha costat molt crear ocasions i no hem estat capaços d’aixecar-nos ja que hem estat poc intensos i així és difícil poder sobreposar-se a una situació difícil.” Sobre el rival, va declarar: “Han estat superiors a les dos parts. La seua rapidesa en el joc ens ha costat dos gols a la primera part i de contraatac.”