El Juneda supera el Balàfia i torna a ser tercer

Un jugador del Balàfia colpeja la pilota davant de la pressió de dos jugadors del Juneda.AMADO FORROLLA

El Juneda va derrotar el Balàfia en un duel molt igualat que va començar amb una primera meitat sense gaires ocasions i que va acabar sense gols amb un xut al pal de Guitart. A la segona meitat, Castillo va avançar els locals (1-0, 52’) però minuts més tard Espinosa va igualar una altra vegada el partit (1-1, 56’). Després de l’empat, l’encontre va començar a tenir un ritme frenètic en què els dos conjunts van buscar el triomf. Als minuts finals, Monturiol va introduir la pilota en pròpia porta després de rebutjar de forma defectuosa l’esfèric (2-1, 81’), errada que va avançar el Juneda i li va donar els tres punts per situar-se tercers.