SEGRE

DEPORTES_LUNES

Joan Carles Oliva seguirà i creu que el 'play-off' és una utopia

Joan Carles Oliva veu molt difícil jugar la promoció d’ascens, tot i que no llança la tovallola del tot || Assegura que seguirà a la banqueta fins al final i que l’equip no es mereixia perdre

Joan Carles Oliva, amb gest seriós ahir a la sala de premsa, després del partit contra l’Eixea.

Joan Carles Oliva, amb gest seriós ahir a la sala de premsa, després del partit contra l’Eixea.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Joan Carles Oliva va dir a la roda de premsa posterior al partit que “el play-off és una utopia” ara mateix per al Lleida Esportiu. “Parlar de play-off ja no té gaire sentit, però no llancem la tovallola. Seguirem lluitant fins al final i veurem què passa. Ara sí, no podem pensar més enllà, no val la pena”, va explicar el tècnic.

Tanmateix, Oliva va ser taxatiu a la roda de premsa posterior a la derrota a la Nova Creu Alta, a l’hora d’assegurar que es veu capacitat per seguir al Lleida malgrat l’enèsim daltabaix de la segona volta. “Sí”, va ser la taxativa resposta a la pregunta de SEGRE sobre si seria a la banqueta davant del Peralada diumenge que ve (19.00 hores). És més, Oliva no va estar d’acord, i ho va recalcar fins en tres ocasions, en el fet que la setmana havia estat esperpèntica. “És cert que vaig dir que ho deixaria, però després de parlar amb el club vam coincidir que el millor era seguir i tirar endavant l’equip.” “No és la primera vegada que un entrenador posa el càrrec a disposició de la directiva. El que sí que és atípic és que no l’acceptin”, va afegir.

Sobre l’encontre, va assegurar que “no ens mereixíem perdre perquè hem comptat amb més opcions de gol que el rival”, i va confessar que tampoc tenia explicació al que estava passant al club. “Es tractava d’una qüestió d’impotència. Ens marquen un gol i sembla que ens cau el món a sobre”, va manifestar el tècnic.

L’última reflexió encara va ser més contundent: “Està clar que amb el treball que fem no n’hi ha prou.” Per finalitzar, va admetre que “l’equip està tocat”, que va “al límit” i que “hi ha jugadors plorant”.

“Ens hem guanyat el dret a seguir somiant”

Antonio Hidalgo, el tercer tècnic del Sabadell aquesta temporada, es va mostrar més que satisfet amb la victòria contra el Lleida. “És veritat que encara no hem fet res, però sí que estem millor que fa una jornada i hem fet un pas cap endavant en la lluita per la salvació. Com a mínim ens hem guanyat el dret a seguir somiant”.

tracking