Vibrant partit entre Pobla de Segur i Torregrossa, rivals directes

Ali intenta prendre-li la pilota a Diakite, ahir en una acció defensiva.

Ali intenta prendre-li la pilota a Diakite, ahir en una acció defensiva.ALBERT TURCH

Partit intens entre la Pobla de Segur i el Torregrossa, en el qual els visitants van aconseguir empatar a l’últim minut. Durant la primera part, la Pobla va aconseguir marcar el ritme del duel i anotar dos gols, però el Torregrossa va aconseguir fer-ne un. Durant el segon temps, els visitants van aconseguir empatar l’enfrontament, però el Pobla va respondre amb un altre gol. El resultat es va mantenir fins a l’últim minut, en el qual un tret llunyà de Solsona va sentenciar el definitiu 3-3. Després d’aquest duel, la Pobla empata amb la Seu en els 55 punts, i el Torregrossa es manté segon a un punt del Bellpuig.