SEGRE

BÀSQUET LEB OR

L'ICG Lleida depèn de si mateix per classificar-se, encara que ho ha de guanyar tot

El pavelló Agnès Gregori acull el campus de Semana Santa.

El pavelló Agnès Gregori acull el campus de Semana Santa.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’ICG Força Lleida depèn de si mateix per disputar els play-offs d’ascens, encara que està pràcticament obligat a guanyar els tres partits que li resten i fer-ho a Valladolid per més de 4 punts per la derrota en el duel de la primera volta davant dels val·lisoletans per 68-72. Ara mateix, l’equip que dirigeix Jorge Serna, onzè, té un triomf menys que l’Osca –al qual va guanyar divendres (74-77)– i Valladolid, mentre que Melilla, Granada i Palència estan a dos, un marge que encara pot complicar-los els play-offs en les últimes tres jornades. Tanmateix, una relliscada de l’ICG Lleida deixaria aquests tres últims equips a una distància insalvable. En canvi, Osca i Valladolid sembla que seran els seus objectius fins al final de la fase regular i l’average jugarà un paper important.

De fet, un triomf dijous (20.00) davant del Corunya, combinat amb derrotes d’Osca i Valladolid –juguen diumenge contra Araberri i Castelló, respectivament–, no mouria els lleidatans de l’onzena posició a causa de l’average entre els tres equips. Tanmateix, sí que seria una combinació que donaria més opcions a l’ICG Lleida, ja que els tres equips quedarien empatats amb un balanç de 17 victòries i 15 derrotes. Si Osca i Valladolid no fallen, els lleidatans, guanyant al Corunya, es mantindran a una victòria a falta de dos jornades, necessitant una entrepussada dels seus rivals en les dos últimes jornades, tenint en compte el Valladolid-Lleida de la penúltima jornada i l’Osca-Valladolid de l’última.

D’altra banda, Filip Djuran ha estat inclòs en el quintet ideal de la jornada arran dels seus 24 punts de valoració a Osca i el club va posar en marxa ahir la sisena edició del seu campus de Setmana Santa.

tracking