SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí es juga avui el pas a semifinals amb el Gipuzkoa al tercer partit de la sèrie

El Cadí es juga avui el pas a semifinals amb el Gipuzkoa al tercer partit de la sèrie || El pavelló, en el qual no perd des de l’octubre, registrarà un ple

Irati Etxarri defensa la pivot senegalesa Toch Sarr.

Irati Etxarri defensa la pivot senegalesa Toch Sarr.ÓSCAR ARAUJO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu es juga avui (20.00 hores) el pas a semifinals de la Lliga Femenina al Palau d’Esports, on rep un Gipuzkoa que va empatar l’eliminatòria al guanyar diumenge el segon partit de l’eliminatòria (62-56). Les de l’Alt Urgell apel·len a recuperar les bones sensacions del primer enfrontament (84-73) i a l’ambient al pavelló, on no han perdut un partit des de l’octubre. De fet, la derrota a la tercera jornada de Lliga contra el Perfumerías Avenida és l’única de tota la temporada com a locals. “Està clar que l’afició jugarà un paper fonamental i que, per a tothom, jugar on t’has entrenat tota la temporada és un avantatge. Segur que tornarà a ser un factor determinant”, va manifestar ahir Bernat Canut, tècnic del conjunt lleidatà.

Pel que fa a la pressió que pot tenir l’equip davant d’una ocasió històrica de tornar a disputar les semifinals de la Lliga Femenina, Canut va assenyalar que “hem de transformar aquesta pressió en motivació. És el que han fet les jugadores. Sabem que som en un moment clau de la temporada, molt important per al club, però no hem de fer res més enllà del normal, que és guanyar un partit”, va afegir el tècnic, que podrà comptar amb tota la plantilla.

En relació amb la derrota de diumenge a Sant Sebastià, Canut va dir que “aquesta pista té una cosa que no ens agrada. Podíem haver jugat un dia sencer i no hauríem guanyat. Esperem estar molt més alegres en atac i contundents en defensa”.

En aquest sentit, l’ala pivot nord-americana Lyndra Weaver tornarà a ser una de les peces a tenir en compte, malgrat que diumenge va quedar clar que el Gipuzkoa té molta qualitat individual en altres jugadores com Lara González i Iva Brkic.

Per la seua banda, el Girona ja espera el rival en semifinals, després d’eliminar diumenge l’Araski. En cas que es classifiquessin per a aquesta ronda, que també dóna accés a competicions europees, el Cadí la Seu disputaria diumenge el primer partit de la sèrie a Fontajau, i el segon seria el dimecres 24 al Palau. El desempat seria el dia 28 a Girona.

tracking