SEGRE

BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes serà l'amfitrió de la Final Four de la Lliga EBA

El 4 i 5 de maig al Barris Nord amb 3 places per a la fase d’ascens a LEB Plata

La plantilla i cos tècnic del CB Pardinyes posen després de proclamar-se campions del seu grup.

La plantilla i cos tècnic del CB Pardinyes posen després de proclamar-se campions del seu grup.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes, campió del grup C-B de la Lliga EBA a una jornada per al final després de guanyar (69-77) a la pista de l’Andorra B diumenge passat, serà l’amfitrió de la Final Four els dies 4 i 5 de maig al pavelló municipal Barris Nord.

El CB Pardinyes va rebre la bona notícia dijous passat després d’haver sol·licitat a començaments de mes acollir el torneig. El club es va dirigir a la representació territorial de la Federació Catalana i les gestions del seu responsable Ferran Aril davant de la Federació Espanyola han donat fruit. Al costat del CB Pardinyes també tenia intenció d’acollir aquesta Final Four el CB Tarragona, també classificat. Al principi la Federació Aragonesa era la designada per la FEB per organitzar-la enguany per rotació, però cap dels dos equips saragossans de la categoria s’ha classificat.

El Barris Nord acollirà aquest torneig entre els dos primers classificats dels subgrups C-A i C-B, places que ja s’han assegurat Pardinyes, Tarragona i Sant Adrià. Només falta ara dilucidar-se la segona plaça del subgrup C-A que es disputen l’Igualada i el Quart (Girona). L’equip que aconsegueixi el pas a la Final Four serà el rival en semifinals del Pardinyes, a les 20.00 hores del dissabte 4 de maig. Prèviament, a les 18.00 es disputarà l’altra semifinal entre el CB Tarragona i el Sant Adrià.

D’aquestes dos semifinals sortiran els dos classificats per a la fase d’ascens a la LEB Plata, mentre que l’endemà diumenge 5 de maig es decidirà el tercer classificat del partit pel tercer i quart llocs (18.00). La final de la Final Four la jugaran els dos vencedors de semifinals a les 20.00 hores. El cost d’aquesta Final Four a Lleida ascendirà a uns 2.000 euros que el club confia que sigui aportat per les institucions.

Pel que respecta a la fase d’ascens a LEB Plata, es jugarà del 16 al 19 de maig en una seu per determinar tenint en compte la seua classificació final, encara que el campió de Catalunya serà un dels clubs organitzadors.

És la tercera temporada consecutiva, les mateixes que porta el tècnic Gerard Encuentra al capdavant de l’equip, que el CB Pardinyes aconsegueix classificar-se per a la Final Four de l’EBA.

tracking