SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

“Anem a Girona a ser una mica irresponsables”

Canut reconeix que “no hi ha pressió” però adverteix que “està en joc poder arribar a la final” || “Hem de jugar sense por”, diu

Les jugadors del Cadí tindran el suport de la seua afició al pavelló gironí.

Les jugadors del Cadí tindran el suport de la seua afició al pavelló gironí.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu en vol més, vol continuar fent història després d’assolir les semifinals del play-off de la Lliga Femenina i el bitllet per a la pròxima edició de la Eurocup, en la que serà la primera experiència europea de la història del club. L’equip de Bernat Canut no es conforma amb arribar fins aquí i afrontarà el duel d’aquesta tarda contra el Girona a Fontajau (19.00 h/Esport3), el primer de la sèrie, sense cap pressió, però amb l’ambició d’allargar una temporada de somni.

“A partir d’aquí ja no hi ha pressió, però no podem dir que no tenim res a perdre, ja que en joc hi ha el pas a la gran final. Està clar que no podem posar-nos cap pressió perquè els objectius que ens havíem marcat aquesta temporada estan més que complerts, per això ara ens divertirem i anirem a donar el nostre millor nivell. Sabem que si tenim un gran dia els podem posar en conflictes”, afirma.

La classificació per a les ‘semis’ ha donat a l’equip el bitllet per a la Eurocup, que el club assumirà

Canut, no obstant, reconeix que la mentalitat de l’equip ha canviat després d’eliminar l’IDK Gipuzkoa en un partit de desempat vibrant. “Ara les jugadores estan descansades mentalment. Aquest partit davant de l’IDK no el podíem perdre, i ara canvia la situació. Hem de jugar sense por de perdre, perquè serà un partit en el qual pot passar de tot; podem guanyar o perdre de 30. No podem anar a defensar; sortirem desacomplexats, a buscar el nostre millor dia, no el pitjor d’elles. Sabem el potencial que tenen, però demà –avui– anirem a Girona a ser una mica irresponsables”, va indicar.

Més de 200 aficionats donaran caliu a l’equip urgellenc a Fontajau La plantilla del Cadí la Seu no estarà sola aquesta tarda en el seu partit amb el Girona, ja que més de 200 aficionats seran a les grades de Fontajau animant les seues heroïnes. El club, que dijous havia superat de llarg el centenar de reserves, va aconseguir depassar ahir les 200 peticions. L’entitat només ha contractat un autocar per als seguidors perquè la gran majoria ha optat per viatjar en cotxes particulars.

tracking