SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida busca posar fi a la seua crisi de resultats

Rep avui el Peralada (19.00) amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria

Joan Carles Oliva, durant l’entrenament d’ahir.

Joan Carles Oliva, durant l’entrenament d’ahir.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida rep avui al Camp d’Esports el Peralada (19.00), amb l’objectiu d’aconseguir una victòria que posi fi a una pèssima ratxa de resultats, que ha deixat seriosament compromeses les seues aspiracions de classificar-se per al play-off. El Lleida arriba a aquesta matx sense el més mínim marge d’error, classificat en setena posició, a quatre punts del quart, però atrapat per una greu crisi de resultats. El Lleida ha encadenat quatre derrotes i set jornades sense guanyar, cosa que l’ha allunyat del seu primer objectiu de la temporada, la classificació per al play-off d’ascens a la Segona divisió A.

Qualsevol altre resultat avui que no sigui la victòria farà que el Lleida s’acomiadi d’un play-off que podria escapar-se-li fins i tot sumant els 15 punts que encara pot obtenir l’equip de Joan Carles Oliva. Al Lleida li falten cinc partits, encara que l’últim, davant de l’Ontinyent, no el disputarà i sumarà els tres punts, ja que l’equip alacantí es va retirar de la competició fa diverses jornades. Sumant els 15 punts possibles, el Lleida tancaria la fase regular de la Lliga amb un total de 62. Però en set de les deu últimes temporades, aquesta xifra ha estat insuficient per classificar-se per al play-off.

El Lleida de Joan Carles Oliva porta quatre derrotes seguides i set jornades sense aconseguir la victòria

En qualsevol cas, el Lleida, per esgotar les seues opcions, ja no pot permetre’s més badades i el primer pas ha de fer-lo aquesta tarda al Camp d’Esports, on l’equip podria trobar-se en família, en ple pont de Setmana Santa.

Les estadístiques de l’equip no conviden a l’optimisme. Després d’arribar a l’aturada de Nadal líders, amb 7 punts d’avantatge sobre el cinquè classificat, el Lleida ha registrat una davallada inexplicable. En tota la segona volta no ha estat capaç més que de sumar 10 punts dels 42 possibles. Unes xifres que diuen que és el pitjor equip de la segona volta. Només el magnífic rendiment que va donar l’equip en les 18 primeres jornades li ha permès arribar a aquest tram final de la fase regular amb opcions matemàtiques de classificar-se.

En les últimes setmanes, el Lleida no ha fet més que exhibir rècords negatius. No encadenava quatre derrotes des de l’any 2014 i dels 18 últims punts possibles, només n’ha sumat 1, una cosa que no succeïa des del 2005. Per descomptat, és també la segona pitjor volta des de l’aparició, el 2011, del Lleida Esportiu.

Quant al possible onze inicial del Lleida, seria el format per Víctor Vidal a la porteria; Dalmau, Tano, Trilles i Joan Oriol en defensa; Cano, Calavera, Álex Felip i Mousa al centre del camp i Quintero i Pedro Martín a la davantera.

Tanmateix, una dinàmica com l’actual, amb només un punt sumat dels últims 12, no es donava des de Primera divisió, quan l’equip de Mané va perdre davant del Barcelona, l’Osasuna i l’Atlètic de Madrid i va empatar davant del Deportivo de la Corunya. El Lleida provarà, doncs, de trencar aquesta ratxa davant del Peralada, un equip que només ha visitat el Camp d’Esports una vegada, la temporada passada, en un partit que es va saldar amb un empat 1-1 malgrat les nombroses ocasions que van tenir els de Gerard Albadalejo però que va desaprofitar el porter visitant.

El Lleida, amb la pitjor ratxa a casa des de Primera El Lleida arriba al partit d’avui immers en la pitjor ratxa com a local des de la temporada de Primera, 1993-94, fa 25 anys. Els lleidatans encadenen tres derrotes consecutives al Camp d’Esports, sumades a les últimes visites de l’Olot, el Castelló i l’Eixea, i només han guanyat un matx dels últims set, per 2-0 davant de l’Atlètic Llevant. Triomf del qual fa ja més de dos mesos –va ser el 17 de febrer–. L’última vegada que es van encadenar tres derrotes a casa va ser la temporada 2005-06, l’última a Segona A fins a la data.

tracking