SEGRE

DEPORTES

Coutinho culpa de la seua situació la premsa

“Moltes vegades he de tapar-me les orelles”, diu el brasiler

Coutinho, celebrant un gol aquesta temporada amb Leo Messi.

Coutinho, celebrant un gol aquesta temporada amb Leo Messi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Philippe Coutinho va explicar ahir que la celebració del gol contra el Manchester United, quan es va ficar les mans a les orelles i va tancar els ulls, es va deure que “moltes vegades” ha de tapar-se les orelles “per mantenir el focus” i va lamentar les crítiques que rep per “molta part de la premsa”. En declaracions a un canal de YouTube, Coutinho va subratllar que sempre ha estat una persona que respecta “tothom” i va lamentar que “molta part de la premsa” no faci el mateix. En aquest sentit, va afegir: “Va ser com un alliberament, perquè veiessin que moltes vegades m’he de tapar les orelles per poder fer la meua feina”, va agregar l’internacional brasiler.

El proper 1 de maig Coutinho es mesurarà al Liverpoool per primera vegada des que va fitxar pel Barça procedent del conjunt red i el 7 visitarà la que va ser la seua casa durant cinc anys. “Serà molt especial, estic ansiós perquè arribi aquest moment”, va assenyalar. Coutinho va parlar de l’ambient que es respira als partits que es juguen a Anfield. “És difícil d’explicar, es crea una atmosfera increïble, cal ser al camp per saber-ho. Ara ho viuré com a rival”, va assenyalar el brasiler.

En un pla més personal, Coutinho va confessar qui és el jugador que ja no està en actiu amb el qual li hagués agradat jugar. “El meu ídol sempre va ser Ronaldinho i m’hauria agradat haver jugat amb ell. Em vaig posar nerviós el dia que el vaig conèixer”, va assenyalar.

tracking