SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

L'AEM tanca una temporada històrica

Les lleidatanes cauen però pugen de categoria com a quartes

Una jugadora del Pardinyes pugna per una pilota amb una rival.

Una jugadora del Pardinyes pugna per una pilota amb una rival.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’AEM va tancar ahir una històrica temporada, en la qual ha aconseguit l’ascens a la nova Primera B, amb una derrota intranscendent (4-1) davant de l’Igualada. Les lleidatanes, tanmateix, es van assegurar la quarta plaça, la seua millor a la categoria, després de la derrota del Collerenc contra el Seagull.

L’AEM, que ja havia celebrat l’ascens la jornada anterior, va sortir al camp sense tensió i ja al minut 9 va encaixar el primer gol per culpa d’una centrada de Bernadé que es va colar amb sort a la porteria de Subies. A més, al minut 40, una altra jugada afortunada va acabar significant el 2-0. La local Marcet va executar una falta des de prop de mig camp que va acabar colant-se a la porteria lleidatana després de dos bots dins de l’àrea.

Després del descans l’AEM es va bolcar a atac, cedint més espai a les locals, que intentaven aprofitar-ho amb contraatacs. Malgrat que les lleidatanes van disposar d’ocasions, moltes de frustrades per la gran actuació de la portera Noèlia, va ser l’Igualada que va tornar a marcar al minut 75. Vernet, amb una jugada d’estratègia de córner, va retallar distàncies (3-1) al 84. Tot i així, a l’últim minut, Pauli va marcar el 4-1 amb un espectacular xut des de la frontal de l’àrea.

tracking