SEGRE

DEPORTES

Joan Carles Oliva: "Tot ens ha sortit de cara"

Joan Carles Oliva reconeix que sense fer res especial aquesta vegada l’equip va trobar el to adequat per guanyar || El tècnic assegura que no pensa fer càlculs i que només anirà partit a partit

Pedro Martín va liquidar el partit a favor del Lleida transformant aquest llançament de penal, que suposava el 2-0.

Pedro Martín va liquidar el partit a favor del Lleida transformant aquest llançament de penal, que suposava el 2-0.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“Necessitàvem la victòria, això era una cosa indubtable, però també aconseguir-la de la millor forma possible. I davant del Peralada hem assolit les dos coses.” Així s’expressava Joan Carles Oliva a la sala de premsa després del seu tercer triomf des que es va fer càrrec de l’equip. “Hem trencat la dinàmica negativa en la qual estàvem immersos i de la qual semblava que no podíem sortir, malgrat treballar molt i parlar encara molt més. Què ha canviat aquesta vegada? Doncs res en especial. El futbol té aquestes coses. Fas les mateixes coses, alinees més o menys els mateixos jugadors i de sobte tot surt bé... Hem estat més ben posicionats, hem pressionat a dalt, hem estem gairebé sempre al camp del rival i hem tingut acabament. Tots, absolutament tots, han millorat el seu rendiment i ha arribat el triomf”, va expressar al final del matx.

Tanmateix, Joan Carles Oliva, que va tenir un reconeixement cap al públic, assegurant que “ja li tocava tenir una bona tarda”, prefereix tocar amb els peus a terra. “Ara del que es tracta és que aquesta dinàmica, aquestes bones sensacions, es traslladin a Conca aquest dissabte i tornar a guanyar. I així, pas a pas, per veure fins on podem arribar”, sense voler fer càlculs sobre punts.

Sobre la baixa per donar entrada a Felip, va deixar entreveure que l’escollit era Santiago i que per això no va ser convocat i va remetre el tema al comunicat del club d’avui o demà. “Però, tranquils, no hi ha risc d’impugnació”, va assegurar. Va explicar que Pau Torres i Dongou estan lesionats i que Tano es va quedar fora per una decisió tàctica.

“Hem ofert la nostra pitjor versió de la Lliga”

“Com a màxim responsable d’aquest equip estic decebut. Al Camp d’Esports no s’ha vist l’autèntic Peralada.” Així es va expressar Narcís Pèlach, el tècnic del Peralada després del partit. “És cert que el Lleida ha estat molt bé, però nosaltres hem ofert la nostra pitjor versió de la Lliga. Hem de millorar en aquest tram final.”

tracking