SEGRE

La novena Cursa de Bombers de Lleida espera superar els 2.000 corredors

La prova tindrà lloc el 5 de maig, amb dos recorreguts, de 5 i 10 quilòmetres

L'acte de presentació de la Cursa dels Bombers de Lleida.

La novena Cursa de Bombers de Lleida espera superar els 2.000 corredorsAjuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La CX Cursa de Bombers de Lleida celebrarà el pròxim diumenge 5 de maig la seua novena edició amb els dos recorreguts habituals, de 5 i 10 quilòmetres. La tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, ha remarcat que és una de les cites esportives més destacades i més participaves a la ciutat.

De la seua banda, el coordinador de la cursa, Jordi Martínez, ha agraït el treball que fa el voluntariat i la implicació de les empreses privades que confien en aquest esdeveniment. Martínez ha parlat de superar les 2.000 inscripcions, a més de les curses infantils, amb més de 800 participants el dissabte 4 a la Pista municipal d’atletisme a les Basses d’Alpicat. També ha remarcat l’ambient que crea el so de la percussió de les batucades. Enguany, quan acabi la cursa de diumenge, es faran sortejos amb productes per valor de més de 2.000 euros.

La presentació de la 9a CX Cursa de Bombers de Lleida, que s’ha fet a la delegació territorial del Govern de la Generalitat, també ha comptat amb la presència del representant territorial de l’Esport, Joan Segura i del regidor i diputat a la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, així com del cap de zona del BBVA, Víctor Blasco.

La cursa està organitzada per l’Agrupació Cultural Recreativa Bombers de Lleida.

tracking