SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "El que volem és guanyar la Lliga, és igual quan sigui"

Valverde avisa que avui davant de l’Alabès “és possible que hi hagi algun canvi”

El tècnic blaugrana va anunciar que farà rotacions per donar descans a alguns titulars.

El tècnic blaugrana va anunciar que farà rotacions per donar descans a alguns titulars.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde es va mostrar contundent ahir davant de les preguntes i les possibilitats de l’equip de guanyar la Lliga de forma matemàtica aquesta setmana, en la qual hi ha doble jornada. “Em pregunten molt per si volem tancar la Lliga com més aviat millor i això és el que vol qualsevol. El que volem és guanyar la Lliga, és igual quan sigui, i ja veurem si som capaços de fer-ho”, va apuntar. En aquesta línia va afegir que “al final sembla fàcil. Guanyem aquí, empatem allà i la guanyem tal dia, però el cas és que ens enfrontem a equips molt bons que s’hi juguen molt i les coses no són tan fàcils”.

El Barça té dos oportunitats per ser campió aquesta mateixa setmana. La primera passa per guanyar avui al camp de l’Alabès (21.30/ beIN LaLiga) i esperar que demà l’Atlètic perdi a casa davant del València. Si no es donessin els dos resultats i es mantingués la renda de 9 punts actual, els blaugranes serien matemàticament campions dissabte, fins i tot abans de jugar el seu partit al Camp Nou davant del Llevant, sempre que els blanc-i-vermells perdessin a casa davant el Valladolid.

Un altre dels temes a què es va referir el tècnic va ser la diferència de punts respecte al segon, deixant clar que “parlo per la temporada passada, no per aquesta, que encara no hem guanyat res, i és veritat que quan la Lliga la portes justa o la guanyes sorprenentment sembla que l’alegria és millor, però quan vas amb més marge és potser més previsible. Això és una gran victòria, convertir un títol en una cosa previsible”.

Valverde entén que ha arribat el moment de gestionar els minuts amb precisió per afrontar amb les màximes garanties tots els títols: “Podem guanyar tres títols, però és cert que podem no guanyar-ne cap. Estem en una fase en què tot és definitiu.”

Ousmane Dembélé va ser un altre dels protagonistes de la roda de premsa. Valverde va admetre que el francès “no està exactament igual que abans de la lesió”, de forma que “han de passar partits per estar en el seu lloc”. Sobre la comparació entre Dembélé i Coutinho, va dir que durant la temporada “hi ha moments per a tothom” i que “cada jugador ha de buscar el seu lloc i ningú passa al davant de ningú”.

tracking