SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Sergi Quintela no vestirà més la samarreta de l'ICG Força Lleida

Al quedar el Força Lleida sense opcions de jugar el ‘play-off’

Quintela va jugar contra el Corunya el seu últim partit amb el Lleida.

Quintela va jugar contra el Corunya el seu últim partit amb el Lleida.PUERTAS/ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sergi Quintela no vestirà més la samarreta de l’ICG Força Lleida, almenys aquesta temporada, després que el club i el Breogán, que el tenia cedit aquest any, hagin arribat a un acord perquè el jugador torni a la disciplina de l’entitat de Lugo per jugar el tram final de la Lliga ACB. El Breogán, que té diverses baixes a la zona exterior, havia sol·licitat la setmana passada la seua tornada, i els dos clubs havien acordat que Quintela tornaria quan l’ICG ja no tingués opcions matemàtiques per classificar-se per al play-off d’ascens, circumstància que es va donar aquest diumenge passat.

L’escorta gallec es va acomiadar ahir mateix dels seus ja excompanys i va viatjar a Lugo al costat del seu pare, que havia vingut aquests dies a Lleida. En els seus 32 partits disputats, Quintela estava firmant 10 punts, 3,3 rebots, 3,1 assistències de mitjana i una valoració de 10,8, el segon màxim anotador del quadre de Jorge Serna.

L’acord inclou que el Breogán, si es manté a l’ACB, seria el rival de l’ICG en el Ciutat de Lleida

Amb la seua marxa, el club s’estalviarà una part del seu sou i permetrà a Albert Lafuente agafar més protagonisme en els dos partits que queden per acabar la temporada, en els quals l’ICG ja no té opcions de millorar ni empitjorar l’onzena posició. A més, en l’acord, que es firmarà avui, s’inclou la participació del quadre gallec en el Trofeu Ciutat de Lleida, sempre que aconsegueixi la permanència a l’ACB.

tracking