SEGRE

FUTBOL FEMENÍ

Rècord d'assistència en un partit de futbol femení a Catalunya

L’Espanyol-Atlètic, amb 20.615 seguidors

L’equip blanc-i-blau va jugar ahir per primera vegada a l’RCDE Stadium.

L’equip blanc-i-blau va jugar ahir per primera vegada a l’RCDE Stadium.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’il·lusionant moment que viu el futbol femení a Espanya es va corroborar ahir amb un dia històric a l’RCDE Stadium. Les noies del primer equip periquito es van estrenar al temple blanc-i-blau en un partit amb 20.615 aficionats a les grades, un nou rècord d’assistència en un matx de futbol femení a Catalunya. La xifra aconseguida davant de l’Atlètic de Madrid supera els 12.178 espectadors que van acudir al Mini en els quarts de final de la Champions de l’any passat davant del Lió.

L’èxit d’aquesta primera festa de l’Espanyol no es va donar només a les grades. Sobre la gespa, les jugadores de Salvador Jaspe van ser capaces de plantar cara al líder i totpoderós Atlètic de Madrid. Tanmateix, les matalasseres es van emportar el triomf gràcies al solitari gol de Sosa a la mitja hora de joc.

Dos partits ha perdut aquesta temporada l’equip madrileny, que compta per victòries 26 dels seus 28 partits de Lliga i arriba al tram final de la competició amb tres punts per sobre del Barça, quan resten tan sols dos jornades per a la conclusió de la Lliga.

tracking