SEGRE

TENNIS COMTE DE GODÓ

Verdasco i Munar debuten amb triomf i Feliciano i Granollers s'acomiaden

Nadal i Nishikori, en una pista muntada al Palau de la Música.

Nadal i Nishikori, en una pista muntada al Palau de la Música.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Verdasco i Jaume Munar van debutar ahir amb victòria en el Barcelona Open Banc Sabadell 67 Trofeu Comte de Godó, de categoria ATP 500 i que es disputa sobre terra batuda, davant del també espanyol Feliciano López (6-4 i 6-3) i el portuguès Pedro Sousa (2-6, 6-4 i 6-0), respectivament, mentre que Marcel Granollers va caure eliminat pel xilè Nicolas Jarry (7-5, 4-6, i 6-4).

El madrileny, número 37 del món, va resoldre en tot just una hora i 20 minuts la seua estrena davant del toledà; un solitari break en el desè joc li va valer per adjudicar-se el primer parcial, encara que Feliciano el va obligar a refer-se a la segona màniga després de posar el 2-0 en el lluminós.

Verdasco va millorar prestacions per anotar-se cinc jocs consecutius i tancar, en la seua quarta bola de partit, l’enfrontament, que li permet oblidar els seus debuts frustrats tant a Marràqueix com a Montecarlo. També va segellar el seu pas a la segona ronda el balear Jaume Munar, que va haver de remuntar el seu xoc davant de Sousa, que va batre amb un tercer set en blanc.

D’altra banda, l’argentí Leonardo Mayer serà el rival de Rafa Nadal en el seu debut en el torneig, al vèncer ahir al romanès Marius Copil (6-3, 6-7 (3), 7-5).

tracking