SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí oferirà a Canut renovar per dos temporades

Les dos parts donen per fet l’acord, pendent només de la durada

La junta directiva va complir ahir la tradició i va repartir roses a les integrants del primer equip.

La junta directiva va complir ahir la tradició i va repartir roses a les integrants del primer equip.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bernat Canut continuarà sent l’entrenador del Cadí la Seu la temporada vinent. Les dos parts ja donen per fet l’acord, només pendent de la seua durada, ja que el club pretén lligar el jove tècnic urgellenc per a un projecte més llarg que una campanya. “Ens agradaria que fos per dos anys com a mínim, cosa que ja seria un projecte important”, va apuntar Pep Ribes, director tècnic i vicepresident del Sedis Bàsquet, que ja fa un parell de mesos va intentar tancar l’acord. “Ja vam voler negociar fa temps, però Bernat va preferir centrar-se en la competició i deixar-ho tot per quan acabés la temporada, cosa que em sembla perfecta. Per a nosaltres és la millor opció i personalment dono per fet que continuarà amb nosaltres”, va afegir Ribes.

Canut, per la seua part, també dóna per fet que la pròxima temporada seguirà al comandament del primer equip del Cadí, i més quan el club farà historia amb el debut a la competició europea. “Hi ha una motivació extra pel fet de jugar a Europa. Sóc de la casa i que et valorin és el millor”, va apuntar el tècnic, que amb només 29 anys és, de llarg, el més jove de la Lliga Femenina. Canut, nascut a la Seu, va arribar a ser jugador del club, que va abandonar pels estudis. Va ser Andreu Bou el que el va repescar fa sis anys per al primer equip, on va ser primer assistent i després primer entrenador, càrrec en el qual va suplir Joan Carles Pie i en què porta dos campanyes.

Des que va prendre el comandament, l’equip ha anat creixent. Després que la temporada passada es quedés a les portes de la Copa de la Reina i del play-off, aquesta campanya ha batut rècords, participant per primera vegada en el torneig del KO, en el qual va arribar a les semifinals, i actualment està disputant les semifinals del play-off davant el Girona, amb desavantatge de 0-1 (demà es disputa el segon assalt al Palau). La seua classificació li ha donat també el bitllet per disputar la temporada vinent l’Eurocup, que el club ja va assegurar fa setmanes que assumirà econòmicament.

De fet, ja té emparaulades ajudes, majoritàriament institucionals, per cobrir els 60.000 euros que costarà afrontar aquesta competició europea.

tracking