SEGRE

ATLETISME CARRERES POPULARS

La Cursa Bombers espera recuperar els 2.400 atletes

És la participació de fa dos anys, lluny encara dels 3.500 que va tenir el 2014

La prova, prevista per al 5 de maig, es va presentar a la delegació territorial de la Generalitat.

La prova, prevista per al 5 de maig, es va presentar a la delegació territorial de la Generalitat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa Bombers Lleida, ja consolidada al calendari i que el pròxim 5 de maig viurà la novena edició ininterrompuda, espera recuperar els 2.400 corredors que hi van prendre part fa dos anys, el 2017, conscients els organitzadors que serà molt díficil aproximar-se al rècord de 3.500 atletes que la prova va congregar el 2014, a la quarta cita. L’Agrupació Cultural Recreativa Bombers Lleida, impulsora de la cursa amb el suport de més d’una trentena de patrocinadors privats, a més dels institucionals, ha mantingut aquest any el recorregut de les seues dos distàncies, de 5 i 10 quilòmetres, així com les carreres infantils, previstes per al dissabte 4 de maig a la pista d’atletisme de les Basses, on s’espera arribar als vuit-cents participants.

La Festa del Running, com han batejat la Cursa Bombers, comptarà amb altres al·licients, com el concurs de grups de batucada i percussió, que animaran el trajecte i els espectadors.

La prova de 10 quilòmetres arrancarà dels Camps Elisis i transcorrerà per l’avinguda Alacant, Riu Ebre, Doctora Castells, Camí de Picos, Dr. Trueta, Agustins, avinguda Estudi General, pont de la Universitat, Alcalde Areny, avinguda Madrid, avinguda del Segre, Tortosa, Corregidor Escofet, Comtes d’Urgell, Príncep de Viana, Camí de Picos, avinguda Alacant i tornada als Camps Elisis. La distància curta, que sortirà del mateix punt vint minuts després de la sortida de la llarga, passarà per l’avinguda Alacant, Garrigues, Camí de Picos, Agustins, avinguda Estudi General, pont Universitat, Alcalde Areny, Isaac Albéniz, avinguda Madrid, plaça Agelet, pont Vell, Garrigues, Alacant i arribada als Camps Elisis.

tracking