SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Álex Felip: “Sóc un addicte al futbol”

Álex Felip confessa que “cada any em pregunto si val la pena continuar” després de l’experiència a Ontinyent || Es mostra optimista “si guanyem a Conca”

Álex Felip, ahir al Camp d’Esports durant la seua presentació com a jugador del Lleida.

Álex Felip, ahir al Camp d’Esports durant la seua presentació com a jugador del Lleida.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Álex Felip (Castelló de la Plana, 3-4-1992), va confessar ahir, durant la presentació com a nou jugador del Lleida, que diumenge, contra el Peralada, va tornar a sentir-se “futbolista” després de la mala experiència a Ontinyent, equip retirat de la competició i on la plantilla només va cobrar fins al desembre. Creu que la Federació Espanyola s’hauria de replantejar la Segona B. “Sí, s’hi ha de fer alguna cosa, que els clubs posin un aval o alguna cosa... Hi ha clubs que ofereixen quantitats desorbitades i després no paguen... La veritat és que cada any que passa et preguntes si val la pena continuar, però és que sóc un addicte al futbol i gaudeixo competint en aquest esport i compartint experiències amb els companys”, va explicar.

Tot i que va tenir ofertes de diversos clubs, afirma que va preferir la del Lleida i que l’acord va resultar senzill. “Ells volien que vingués i jo volia venir, així que va ser fàcil”, va explicar aquest centrecampista, amb experiència a Primera –Getafe la temporada 2015-15– i que creu que encara és possible el play-off. “No sé si hi arribarem o no, però hem de gaudir aquests tres partits que queden. I jo sóc optimista, però hem de guanyar a Conca”, va afegir.

El castellonenc, que firma fins al 2020, afirma que “he vingut per intentar portar el Lleida a Segona A”

Felip ha firmat pel que queda de temporada i una més, fins al 2020, i afirma que ha arribat pensant en l’ascens. “He vingut per això, per intentar arribar amb el Lleida a la Segona divisió A. Hem de gaudir el que queda i l’any que ve competir al màxim.” Després de l’arribada d’Álex Felip, el club ha donat la baixa al porter Óscar Santiago, que havia fitxat al mercat d’hivern.

Sobre l’experiència a l’Ontinyent, va dir que “ha estat un any complicat i el que ha passat es veia venir després del Nadal. Fins aleshores anàvem cobrant, però després se’ns van acumular tres o quatre mesos sense cobrar. Sort de l’ajuda de l’AFE, que ens va avançar els diners”, va explicar.

Sobre el Lleida va dir que amb la victòria de diumenge amb el Peralada “ens hem tret un pes de sobre. Ara es veu llum al final del túnel”.

tracking