SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El triomf de l'At. Madrid sobre el València va impedir que els blaugranes es proclamessin campions ahir

El triomf de l’At. Madrid sobre el València va impedir que els blaugranes es proclamessin campions ahir || Els de Valverde depenen de si mateixos per guanyar la Lliga aquest dissabte al Camp Nou

Arturo Vidal, en una acció del partit de dimarts passat al camp de l’Alabès.

Arturo Vidal, en una acció del partit de dimarts passat al camp de l’Alabès.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Barcelona va ajornar ahir la celebració del títol de campió de Lliga, que podria arribar aquest dissabte. Després de la victòria de dimarts al camp de l’Alabès per 0-2, el Barça podia ser campió ahir sense jugar, sempre que l’Atlètic perdés l’encontre amb el València. Però els de Simeone van guanyar 3-2, amb la qual cosa van ajornar la victòria blaugrana. El Barcelona depèn de si mateix per guanyar la Lliga aquest dissabte. Vencent el Llevant (20.45) serà campió, però també s’endurà el títol si fa el mateix resultat que l’Atlètic de Madrid, que rep el Valladolid (16.15).

Si l’Atlètic perd, el Barcelona sortirà a jugar contra el Llevant sent ja el campió. Si els matalassers empaten, el Barça en tindrà prou aleshores amb un empat en el seu partit i si l’At. Madrid venç, els d’Ernesto Valverde també necessitaran guanyar el Llevant per tancar el títol de Lliga i centrar-se ja en les semifinals de la Champions, l’anada de les quals davant del Liverpool afronten ja la setmana que ve. Si el Barça es proclama campió dissabte, tornarà a fer-ho al Camp Nou nou anys després. L’última vegada que ho va celebrar a casa va ser la temporada 2009-10, quan l’equip, dirigit llavors per Guardiola, va guanyar 4-0 el Valladolid. Els cinc títols que han arribat després els va segellar fora de casa. Per al Barça serà la vuitena Lliga en els últims onze anys.

D’altra banda, el tècnic del Madrid, Zinedine Zidane, va admetre ahir que el Barcelona “últimament ho està fent bé” però va afegir que “tenim 33 Lligues i el Barcelona quantes?”. Seran 26 si la guanya dissabte.

tracking