SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Marc Martínez: "Som conscients que no tenim marge d'error"

Txemi celebra el gol que va marcar diumenge al Peralada.

Txemi celebra el gol que va marcar diumenge al Peralada.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La plantilla del Lleida segueix pensant que, després de la victòria de diumenge passat amb el Peralada (2-0), es manté viu el somni del play-off, però saben que no poden permetre’s ni un sol error més. Marc Martínez, que va tornar a jugar diumenge una vegada superada la lesió, va dir que “ens feia molta falta una victòria i ens ha reforçat la mentalitat”. No creu que el fet de saber que necessiten guanyar els tres partits els afegeixi més pressió: “És que és la realitat, s’ha donat així. Ara ens hem de centrar a guanyar el pròxim partit, perquè no ens serveix l’empat i pensar més enllà d’aquest partit no serveix de res.” El centrecampista va afegir que “som conscients que no tenim marge d’error, és una cosa que vivim amb naturalitat”.

Marc va assegurar que “estem obligats a creure que el play-off és possible. Per què no podem guanyar els tres partits? Aquest equip ja ho ha fet aquesta mateixa temporada”, va valorar.

El seu company Álex Albístegui comparteix les seues valoracions: “Psicològicament l’equip necessitava una victòria, ens ha anat fenomenal” i va afegir que “tot passa ara per guanyar a Conca, perquè si no guanyem ja no valdrà fer comptes. És veritat que no tenim marge d’error”, va afegir.

tracking