SEGRE

Marta Pineda, esposa de Sandro Rosell: “Estic eufòrica, per fi s'ha fet justícia”

Rosell i Besolí, al costat dels advocats Andrés Maluenda i Pau Molins, van celebrar ahir les absolucions.

Rosell i Besolí, al costat dels advocats Andrés Maluenda i Pau Molins, van celebrar ahir les absolucions.TWITTER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marta Pineda, esposa de Sandro Rosell, va atendre les preguntes del programa El Món a RAC1 poc després que es conegués la sentència que absolia el seu marit dels delictes que se li imputaven i que el va fer estar gairebé dos anys en presó preventiva. “Estic eufòrica. Per fi s’ha fet justícia. Per fi tornem a la nostra vida de cada dia i ja no tindrem aquest sofriment.

Només miro cap endavant”, va declarar. I va afegir: “S’ha demostrat el que dèiem des del primer dia. És una alegria molt gran.”

La parella de l’expresident del Barça reconeixia que “no entenc res del que ha passat” però va insistir que “no miro enrere, només miro endavant”. Pineda va mostrar el desig de reunir-se amb els seus per celebrar-ho: “Vull menjar en família. Estem molt contents de tirar endavant amb la vida que sempre hem portat. Una vida honrada i honesta.”

D’altra banda, Mariona Rosell, germana de Sandro, va dir que “estàvem convençuts que era innocent. Estem molt emocionats i contents. No hem deixat de lluitar i fer gestions per demostrar que l’acusació no tenia raó de ser”.

tracking