SEGRE

FUTBOL TORNEJOS

Una Copa Atlas de Lleida internacional

Patrocinador, institucions i clubs volen portar conjunts estrangers el 2020 || Aquest any, 116 equips entre alevins i benjamins l’1 de maig i el 15 de juny

Autoritats i organitzadors van posar ahir sobre la gespa del camp principal de l’Atlètic Segre durant la presentació de la Copa Atlas.

Autoritats i organitzadors van posar ahir sobre la gespa del camp principal de l’Atlètic Segre durant la presentació de la Copa Atlas.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa Atlas Energia, la denominada Champions del futbol base a Lleida, vol tenir un caràcter internacional i comptar amb participació de clubs estrangers a partir del 2020. Així ho van expressar ahir a la presentació de l’edició d’aquest any, el principal patrocinador representat pel seu conseller delegat, Néstor Gutiérrez, els clubs que acullen el torneig (Atlètic Segre i AEM, amb els respectius presidents, Josep Antoni Subirà i Sergio González), les institucions representades per Montse Parra (Paeria), Paco Cerdà (Diputació) i Joan Segura (Esports Generalitat) i la delegació de la Federació Catalana de Futbol (amb el vicepresident de l’FCF Jordi Terés). La Copa Atlas Energia tornarà a Lleida el pròxim 1 de maig amb la disputa de la fase prèvia d’un macrotorneig que compta amb 116 equips –entre els quals Barça, Girona, Osca, València i Saragossa–, més de mil jugadors dividits en dos tornejos en les categories alevina i benjamina, i tres seus, els camps de la Floresta (Tarragona), AEM i Atlètic Segre (Lleida). És la quarta edició en categoria alevina i la trentena en benjamina (quarta com a Copa Atlas), i les fases finals es disputaran a la capital del Segrià el 15 de juny. La competició compta entre els principals col·laboradors amb el Grup SEGRE. La fase prèvia alevina de Lleida es disputarà íntegrament al camp de l’AEM i consta de 32 equips. Hi haurà vuit grups de quatre equips cadascun i, mitjançant eliminatòries, accediran quatre a la fase final de setze equips. Trenta-dos equips més competiran a la Floresta i, en aquest cas, passaran els dos finalistes a la fase final.

Pel que fa al torneig benjamí, la prèvia es disputarà amb trenta-dos equips i la fase final, amb setze, en aquest cas íntegrament a les instal·lacions de l’Atlètic Segre. A la fase final passaran sis equips de la prèvia.

tracking