SEGRE

HOQUEI PATINS WS EUROPE CUP

Els jugadors del Lleida Llista mostren il·lusió per revalidar el títol europeu i fan una crida a omplir el pavelló

Els jugadors del Lleida Llista mostren il·lusió per revalidar el títol europeu i fan una crida a omplir el pavelló || El club edita un emotiu vídeo

Roberto, Andreu, Isidre Brufau, Duch, Oruste i Bruno.

Roberto, Andreu, Isidre Brufau, Duch, Oruste i Bruno.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jugadors, tècnics i directius del Lleida Llista accepten el paper de favorits a la Final Four de la WS Europe Cup que es disputarà aquest cap de setmana al pavelló municipal Onze de Setembre i van manifestar ahir la il·lusió per reeditar el títol que van conquerir la temporada passada, també a casa. El club va difondre ahir a través de les xarxes socials un emotiu vídeo d’una mica més d’un minut de durada en què surten jugadors i tècnics amb missatges optimistes i crides a l’afició perquè ompli l’Onze de Setembre amb escenes molt lleidatanes menjant caragols, peres i pomes, o amb els germans Andreu i Lluís Tomàs portant en braços un nen i una nena de la base del club.

El capità Andreu Tomàs no va tenir problemes per admetre que “acceptem el rol de favorit perquè juguem a casa i ens sentim capaços de competir amb qualsevol”. Tomàs va assegurar que “físicament ens trobem bé i mentalment som un equip cada vegada millor. Les sensacions són de molta il·lusió perquè sense aquest factor segur que no ens sortirien les coses”.

Per la seua part, Roberto Di Benedetto va dir que “arribem bé a un dels objectius que ens havíem marcat al principi de la temporada. I és normal que ens considerin favorits perquè som els campions encara que els altres tres equips (Voltregà, Sarzana i Valdagno) també s’han merescut ser aquí”. El seu germà Bruno va justificar el paper de favorits “perquè som els campions i tenim el millor equip, no parlo de les millors individualitats sinó com a bloc”.

L’argentí Maxi Oruste que, al contrari dels altres companys, no estava a l’equip l’any passat i, per tant, no ha guanyat encara aquest títol, va dir que “quan vaig arribar sabia que el llistó estava molt alt, però en aquest equip hi ha molta il·lusió i ambició”.

El president Enric Duch va dedicar aquesta nova Final Four “a tota la gent que ha passat per aquest club al llarg de la història. No sabem si això es tornarà a repetir. Per això sé que l’afició ens portarà amb safata”.

tracking