SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça recorda Tito Vilanova al complir-se cinc anys de la seua mort

Tito Vilanova.

Tito Vilanova.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tal dia com ahir fa cinc anys, el món del futbol era colpejat amb la trista notícia de la mort de Tito Vilanova, després de dos anys i mig lluitant contra el càncer. L’extècnic del Barça perdura en la memòria de tots els aficionats a l’esport, però ahir des del club blaugrana van voler recordar la seua figura. Leo Messi aprofitava les xarxes socials per pujar una imatge en la qual se’l veia amb el preparador català. “Sempre amb nosaltres”, eren les paraules que dedicava l’argentí a qui va ser el seu entrenador durant la temporada 2012-13 i que anteriorment havia format dupla amb Pep Guardiola. A més, va ser el seu tècnic en categoria cadet.

Josep Maria Bartomeu tampoc va voler oblidar la figura de Tito. “Es compleixen cinc anys del teu adéu. Sempre agraït d’haver compartit la teua qualitat humana i la teua idea futbolística. Sempre en el record la Lliga dels 100 punts”, escrivia el president. El Barça, per la seua part, rendia un sentit homenatge ja a primera hora del matí. “Cinc anys sense Tito Vilanova.Un entrenador excepcional. Un barcelonista de cor. Una persona extraordinària. Única”, era el primer missatge que escrivia el club a les xarxes socials.

D’altra banda, el president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, no anirà al Camp Nou demà per entregar-li al Barça la Copa, en el cas que aconsegueixi emportar-se el títol de campió de LaLiga. Sí que ho farà el dia 12 de maig davant del Getafe en l’últim encontre que jugaran a casa.

tracking