SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Mollerussa transforma l'himne... en una rumba!

El Mollerussa va presentar ahir el nou himne.

El Mollerussa va presentar ahir el nou himne.J.G.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El camp de futbol de la capital del Pla d’Urgell va acollir ahir la presentació d’una nova versió de l’himne del CFJ Mollerussa, a càrrec del grup local de rumba Fa1na. La cançó forma part dels actes del centenari de l’entitat.

L’acte va comptar amb la presència de dos dels membres del grup, el cantant, Manu Brufau i el percussionista David Garrofé, que van explicar que l’estrena d’aquest nou himne coincideix amb la presentació del seu nou treball, Dissabte, i amb l’inici d’una nova temporada de concerts. L’afició podrà entonar el nou himne a partir d’aquest mateix diumenge. La cançó també està disponible ja a través de la plataforma YouTube. Els actes del centenari continuaran el dia 2 de juny, amb un homenatge que es portarà a terme al teatre L’Amistat.

El Mollerussa, que és sisè en la classificació de Primera Catalana, a set punts del líder Viladecans, rebrà aquest diumenge el Vilanova (18.00 hores), just l’equip que el segueix a la classificació. Mollerussa i Vilanova estan separats per només un punt.

Dos dels equips lleidatans de Primera Catalana jugaran els respectius partits demà dissabte. L’EFAC visita el Cambrils (17.45), i per la seua part el Borges visita l’Igualada (18.00).

tracking