SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Oliva: “S'ha de viure el present, lamentar-se no serveix de res”

Joan Carlos Oliva diu que l’equip ha “crescut” després de guanyar el Peralada

Joan Carles Oliva discuteix amb un tècnic rival, en presència de l’àrbitre, diumenge passat.

Joan Carles Oliva discuteix amb un tècnic rival, en presència de l’àrbitre, diumenge passat.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Lleida, Joan Carles Oliva, és conscient que, després de la victòria de diumenge passat contra el Peralada la reacció de l’equip ha arribat tard, però també que s’ha d’afrontar “la realitat” sense pensar més enllà del pròxim partit. “Sí, la reacció ha arribat tard. Hem deixat escapar situacions que ens farien estar més ben posicionats. Tant de bo tinguéssim dos victòries més... Però s’ha de viure el present i lamentar-se no serveix de res. La realitat és la que és, que s’ha de guanyar el proper partit”, va explicar ahir.

El Lleida, que sortirà avui cap a Conca, afronta el duel de demà amb el Conquense amb el seriós dubte de Pedro Martín, encara que recupera Alpha. “Pedro té molèsties als isquiotibials. No ha pogut treballar en tota la setmana, així que no sóc optimista, però esperarem a veure com està a l’última sessió d’entrenament”, va valorar.

Va reconèixer que el triomf de diumenge ha canviat la cara a l’equip, del qual diu que “aquesta setmana semblava un altre. A nivell de treball no he tingut cap queixa. Tampoc era normal la mala ratxa que acumulàvem, però sens dubte l’equip ha crescut molt amb aquesta victòria. Ara s’ha de repetir el que vam fer bé. El matx amb el Peralada és el mirall davant del qual hem de mirar-nos”, va afegir.

Al ser qüestionat sobre si creu que l’equip pot assolir el play-off, va afirmar que sí, però va apel·lar de nou a “la realitat”. “Si ho crec? Crec que dissabte hem de ser capaços de guanyar el partit i no em plantejo res més”, i sobre com pot pesar a l’equip aquesta obligació d’aconseguir la victòria, va afirmar que “portem diverses setmanes així, amb l’obligació de guanyar”.

Encara que admet la importància del factor emocional, creu que no s’ha d’apostar tot a la qüestió mental. “Els partits cal plantejar-los i aplicar-hi les idees que poden marcar les diferències. La part emocional és important per saber gestionar les pujades i baixades que hi ha durant un encontre, però hem de treballar com ho vam fer diumenge passat. Seguim tenint molt marge de millora”, va concloure.

tracking