SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

El Barça busca avui la vuitena Lliga en 11 anys

Valverde no descarta canvis davant del Llevant amb la vista posada al Liverpool

Ernesto Valverde ahir durant la compareixença davant els mitjans.

Ernesto Valverde ahir durant la compareixença davant els mitjans.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va assegurar ahir que guanyar avui de manera matemàtica el títol de Lliga “donaria empenta” a l’equip per a l’anada de les semifinals de la Lliga de Campions de dimecres que ve contra el Liverpool. A l’equip blaugrana li falten tres punts per ser campió, que Valverde vol aconseguir aquesta nit (20.45 hores/Movistar Partidazo) al Camp Nou contra el Llevant. “Un sempre espera jugar-se el títol a casa seua i davant de la seua gent. No volem deixar-ho per més endavant. Volem ser campions”, va afirmar.

A la seua compareixença, Valverde va ser preguntat en diverses ocasions sobre si estudia fer rotacions a l’alineació, una cosa que no va descartar, si bé va subratllar que els seus jugadors tenen temps de recuperar-se amb vista al primer duel de semifinals del torneig continental.

El president de la Federació Espanyola, Luis Rubiales, entregarà la Copa després de finalitzar el partit

“És possible que hi hagi algun canvi, però sé que guanyar un títol, amb el que implica, és una cosa molt poderosa per dimecres. Més fins i tot que el cansament”, va puntualitzar.

El Barça podria conquerir avui la vuitena Lliga de les últimes onze temporades, una xifra que, segons va subratllar Valverde, “té molt valor. Estem absolutament satisfets. Si ho aconseguim és perquè tenim uns jugadors excepcionals”, va dir el tècnic blaugrana.

Valverde vol liquidar el campionat com més aviat millor i confia que els jugadors recullin el títol de Lliga de mans del president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Luis Rubiales. “Espero que el president demà [avui per al lector] tingui feina. Sempre és bonic que quan un guanya pugui rebre el títol immediatament, com es fa en altres lligues”, va apuntar.

tracking