SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

“Us heu convertit en una marca de ciutat”

L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, elogia el Cadí durant la recepció a l’equip || El club ja planifica la pròxima temporada a Europa

Jugadores, tècnics i directius del Cadí la Seu ahir amb l’alcalde Albert Batalla durant la recepció.

Jugadores, tècnics i directius del Cadí la Seu ahir amb l’alcalde Albert Batalla durant la recepció.CYNTHIA SANS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

“No sabem si es repetirà, però sens dubte el pòsit que heu deixat tant dins com fora de la pista no es podrà esborrar.” És una de les primeres frases amb què es va dirigir ahir l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, a les jugadores i l’staff tècnic del Cadí la Seu, a la recepció que va organitzar l’ajuntament per reconèixer la temporada “històrica i tan espectacular” que ha fet l’equip de Lliga Femenina.

“Al cor de la Seu sempre hi haurà un racó per a vosaltres per la màgia que ens heu fet viure”, va afirmar l’alcalde, que també va remarcar l’“orgull” que representen per a una ciutat tan petita. S’han convertit “en una marca de ciutat”, va apuntar.

El president del Sedis Bàsquet, Pere Porta, va agrair “l’esforç i compromís no només a l’últim partit, sinó tota una temporada de somni que ningú s’hauria atrevit a firmar a l’inici de la campanya”, i va assegurar que ja treballen “en els reptes de l’any que ve” i a renovar el màxim nombre possible de jugadores.

De fet, va reconèixer que una de qui perilla la continuïtat, per la seua gran temporada, és Andrea Vilaró. El club treballa també a assegurar el finançament necessari per jugar a Europa. L’entrenador, Bernat Canut, va destacar que l’últim duel ha estat “una victòria per al club i per a la ciutat” i va agrair que “en una societat en la qual només es valoren els èxits i els resultats, el pavelló encara estigués ple mitja hora després d’acabar l’encontre. Estic orgullós de les meues batalladores”. La capitana, Georgina Bahí, va agrair que l’afició els hagi fet “sentir com a casa” i va assegurar que se senten “molt orgulloses de representar la ciutat”.

tracking