SEGRE

HOQUEI PATINS WS EUROPE CUP

Lleida, capital de l'hoquei

El Llista inicia la defensa del títol continental a la Final Four, que omplirà avui l’Onze de Setembre || Sarzana i Valdagno obren la competició i els lleidatans enfronten amb el Voltregà

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’hoquei patins viu aquest cap de setmana la seua gran festa a Lleida, amb la disputa de la Final Four que omplirà l’Onze de Setembre i en què el Lleida Llista defensa el títol continental que va guanyar l’any passat al mateix escenari. El Llista té l’oportunitat de tornar a fer història i coronar-se, per segon any consecutiu, campió de la WS Europe Cup, competició que fins l’any passat es denominava Copa de la CERS.

La competició s’obrirà avui a les 18.00 hores amb la primera semifinal, en què buscaran el bitllet per a la final els dos equips italians classificats, el Sarzana i el Valdagno. A les 20.45 serà el torn del Lleida Llista i del Voltregà, en un partit que es retransmetrà per Esport3. El preu per veure els dos partits és de 15 euros. Pel que fa a la final, es jugarà demà a les 19.00 i el preu serà també de 15 euros.

La primera semifinal serà a les 18.00 i la segona es jugarà les 20.45. La final, demà a les 19.00 hores

Els entrenadors del Sarzana, Alessandro Bertolucci; del Valdagno, Franco Vanzo, i del Voltregà, Francesc Linares, van coincidir ahir a la conferència de premsa conjunta per presentar la competició, a atorgar l’etiqueta de favorit al Llista, cosa que Albert Folguera va acceptar matisant que serà molt difícil repetir.

“Ho assumim, amb el màxim respecte per a tots els rivals. L’ambició la tenim tota, però serà difícil repetir”, va explicar el tècnic del Lleida Llista. “Tenim les màximes expectatives, conscients de la dificultat. L’any passat la vam jugar per primera vegada amb molta il·lusió, però no teníem la pressió que sí que tenim ara. Som els campions, ens han posat l’etiqueta de favorits, però la final la tenim davant del Voltregà. És un gran rival, ens coneixem molt”, i va afegir que “volem que el pavelló sigui una festa, que la grada vibri. Això és un gran espectacle”. Sobre el fet de ser favorit, va explicar que “jugar a casa et pot donar una mica més, és on juguem i ens entrenem, però l’any passat ja es va veure que els quatre equips van tenir opcions i qualsevol dels quatre hauria pogut guanyar. A més, el Voltregà també portarà molta gent a l’Onze de Setembre”.

Francesc Linares, tècnic del Voltregà, creu que el Llista és favorit perquè “és l’actual campió i es troba en un gran moment de joc. Compta amb jugadors d’un gran nivell i juga a casa. Ja saben el que han de fer i algú ha de portar aquesta etiqueta”, va fer broma. Va explicar que el “nostre primer i únic objectiu és la semifinal. No ens hem centrat en res més que el Lleida. Si guanyem ja farem una reunió d’urgència per preparar la final”.

Per la seua part, Franco Vanzo, tècnic del Valdagno, l’altre favorit, considera que “el Lleida és una mica més favorit per la pista i el suport del públic, però crec que tots els partits estan al 50 per cent. Pot passar de tot”, i va admetre que “volem arribar a la final i emportar-nos la Copa a casa”.

Per la seua banda, Alessando Bertolucci, del Sarzana, va destacar que “hem fet un camí complicat i amb molt esforç per arribar aquí. Vendrem cara la pell”, i va advertir que “serà dur per a tothom”.

Francesc Linares, Albert Folguera, Franco Vanzo i Alessandro Bertolucci, ahir amb la copa que es disputen des d’avui.

Francesc Linares, Albert Folguera, Franco Vanzo i Alessandro Bertolucci, ahir amb la copa que es disputen des d’avui.MAGDALENA ALTISENT

Francesc Linares, Albert Folguera, Franco Vanzo i Alessandro Bertolucci, ahir amb la copa que es disputen des d’avui.

Francesc Linares, Albert Folguera, Franco Vanzo i Alessandro Bertolucci, ahir amb la copa que es disputen des d’avui.MAGDALENA ALTISENT

tracking