TENIS COMPETICIÓ

Nadal passa a semifinals al Godó, que ret homenatge a Manuel Orantes

Rafa Nadal celebra al pas a semifinals, ahir al Godó.

Rafa Nadal celebra al pas a semifinals, ahir al Godó.EFE

Rafa Nadal es va classificar ahir per a les semifinals del Trofeu Comte de Godó, al derrotar l’alemany Jan-Lennard Struff per un doble 7-5 en una hora i 42 minuts. Nadal va fer un pas més en l’objectiu de retrobar-se amb el seu millor joc i va oferir fases de bon tenis al públic que omplia de gom a gom la pista central del RCT Barcelona. Abans del partit, l’extenista Manuel Orantes va rebre un homenatge per commemorar el 50 aniversari del títol que va guanyar el 1969. “És una il·lusió una vegada més disfrutar del torneig Comte de Godó. De petit venia a veure jugar grans jugadors, a aprendre, i recordo guanyar-lo després, a casa, a un Santana que era el meu ídol”, va dir Orantes, que va rebre una rèplica del trofeu d’aquest any i, a més, la Pista 1 portarà el seu nom.

Pel que fa a Nadal, va arrancar a tot gas, va trencar la sacada del rival al quart joc i va col·locar-se 4-1, per acabar segellant el triomf davant d’un rival que ha eliminat dos caps de sèrie, el belga David Goffin i el grec Stefanos Tsitsipas.

El rival de Nadal a les semifinals d’avui serà l’austríac Dominic Thiem, que va vèncer 7-5 i 6-2 l’argentí Guido Pella. L’altre semifinal enfronta el japonès Kei Nishikori i el rus Daniil Medvédev.