FUTBOL PRIMERA CATALANA

L'EFAC, en caiguda lliure

Un jugador de l’EFAC Almacelles guanya a un rival la disputa d’una pilota aèria.NICOLÁS ARLANZÓN

Que acabi ja la temporada seria el millor que ara mateix podria passar a un EFAC Almacelles que, després de sumar únicament una victòria en els últims deu partits, va tornar a caure una vegada més. El conjunt lleidatà pretenia trencar la dinàmica negativa, però va perdre per un ajustat 1-0 contra el Cambrils Unió.

Un 0-0 hauria sigut el resultat més just en un encontre en què els del Segrià van tornar a mostrar dos cares. Durant la primera meitat, haurien pogut acabar golejats per uns locals que, malgrat no fer un gran futbol, van comptar amb un alt nombre d’ocasions. El motiu va ser que van tenir més intensitat davant d’un EFAC que va anar de menys a més durant els 90 minuts i al qual li va tornar a costar molt entrar en el partit.

Els d’Almacelles van espavilar-se una mica a la represa, però va ser insuficient per batre un Cambrils que, malgrat jugar-se molt en aquest duel perquè es troba en zona de descens, va fer la sensació d’afrontar-lo amb molta més calma que els de Paco Màrquez.

El premi a la insistència dels tarragonins va arribar en el minut 84, quan, amb un potent tret llunyà que va entrar per l’esquadra, Matthew Clewley, va treure les teranyines a la porteria de l’EFAC. L’1-0 va ser una autèntica gerra d’aigua freda per als d’Almacelles que, a l’últim minut, van estar a punt d’empatar, quan es trobaven en superioritat després de l’expulsió d’Alejandro Fernández.

Desgraciadament per als seus interessos, un inspirat Sergi Fuertes, que no havia aparegut en tot el matx, va treure amb una gran mà a una rematada de cap d’Amine.

Balaguer, Vista Alegre, Tàrrega i Rapitenca són els quatre rivals que queden per acabar la Lliga a un EFAC que espera, com més aviat millor, sumar un triomf i tornar a disfrutar sobre el terreny de joc.