Un gol en pròpia porta en l'afegit sentencia el Borges

Derrota cruel a Igualada que li complica la permanència

Una acció del partit d’ahir a Igualada.

Una acció del partit d’ahir a Igualada.CF IGUALADA

El FC Borges va rebre una derrota cruel, d’aquelles, que fan molt mal, ja que en la primera de les cinc finals que li quedaven i després d’empatar el partit va veure com en el minut 92, en temps de descompte i amb gol en pròpia porta, l’Igualada es quedava amb els tres punts. Els de les Garrigues van fer una bona primera part amb més ocasions clares que els de l’Anoia. Tot just començar, al minut 6 Goran va xutar a porta i Xammar va evitar el gol. Quatre minuts després una falta a la frontal de l’àrea executada per Joel va fer que Xammar s’hagués d’estirar i va enviar la bimba a córner.

Però a partir d’allà, les ocasions van ser dels blancs, que en el minut 16 van tenir una doble ocasió a la frontal de l’àrea que el porter local Albert va rebutjar amb dificultats. Després, en un contraatac de Ricky, el Borges s’hauria pogut avançar en el marcador.

Un minut abans del descans, el central borgenc Pelegrí va gaudir d’una ocasió claríssima davant d’Albert però la rematada de cap, quan es trobava completament sol, va sortir molt alta. Però quan no s’aprofiten les ocasions es paga car i als dos minuts de l’inici de la segona part (minut 47) l’lgualada sí que va aprofitar l’ocasió per mediació de Nil (1-0).

El Borges no es va saber refer d’aquest cop i els locals van passar a dominar l’encontre, encara que sense ocasions. Una centrada de Ñoño al minut 79 la va aprofitar Dani Pujol (1-1). Quan semblava que el matx acabaria en taules, una falta ja al temps de descompte va servir perquè els locals marquessin la segona diana al desviar Pelegrí la pilota dins de la seua pròpia porteria (2-1).

Ara serà necessari que els borgencs es refacin diumenge que ve davant del Gavà per intentar aprofitar una de les últimes possibilitats que encara tenen de mantenir la categoria.