SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albert Forlguera: “És difícil assumir això que ens està passant”

Folguera lloa l’equip i espera retenir el bloc, menys els Di Benedetto

El tècnic Albert Folguera no es va salvar de passar per la dutxa durant la celebració al vestidor.

El tècnic Albert Folguera no es va salvar de passar per la dutxa durant la celebració al vestidor.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Albert Folguera, que va viure la celebració en un segon pla i va deixar tot el protagonisme als jugadors, no va dubtar a enaltir-los després d’una final que va qualificar de “fantàstica”. “Estic content i orgullós perquè els jugadors ho han fet tot a la perfecció. És complicat que cada vegada siguin més amics i que vegin que l’objectiu és comú i no individual, això és el que m’omple més d’orgull. El que hem aconseguit ho hem aconseguit des de la modèstia d’un club modest i amb molt esforç. Aquest partit l’havíem de guanyar des de la humilitat, que ningú celebrés res abans de vèncer”.

El tècnic llistat, malgrat que havia assumit el paper de favorit, no el compartia. “Sabíem que ho podíem fer però em feia patir. Ja l’hi vaig dir als jugadors, la segona és més complicada que la primera, per molt que la juguem a casa. Si no ho fem bé ens costarà molt, per això estic molt content per Lleida i per l’equip”, va afegir en aquest sentit Folguera, que creu que encara no s’ha donat la importància que es mereix a aquesta nova gesta.

“Tenim els deures mig fets i aviat donarem bones notícies”, va dir sobre els fitxatges

“És difícil assumir això que ens està passant. En aquesta situació, podrien estar altres equips i hem estat nosaltres dos anys seguits, per tant, això té molt mèrit. No ho hem posat en relleu i algú no n’és prou conscient. És molt important el que hem fet”.

Al ser preguntat pel futur, va tirar d’ironia. “Intentarem refer l’equip. Jugaré a la Primitiva i a l’Euromilió i, si em toca, pagarem la clàusula i aquests [els germans Di Benedetto] no se n’aniran al Liceo”, va concloure Folguera, que confia a retenir la resta de jugadors.

tracking