El Balaguer aconsegueix un punt en els últims minuts del partit

El porter local, Alfred, va ser el millor jugador

Samba lluita pel control de la pilota davant de la mirada del seu company d’equip Egea.JOAN BOVÉ

Balaguer i Júpiter van oferir un avorrit partit de futbol en el qual hi va haver una part per a cada equip. La primera meitat, soporífera, va començar amb una pena màxima assenyalada pel col·legiat quan Alfred va fer caure a l’interior de l’àrea Gama. El mateix jugador va ser l’encarregat de treure la pena màxima i Alfred, el millor del partit, va endevinar la trajectòria de la pilota i va atallar sense problemes. A partir d’aquest moment, els dos porters es van convertir en mers espectadors i el joc aeri i sense control va ser el dominant d’aquests primers 45 minuts.

Després del descans, tots dos equips es van posar les piles i al minut 7 va arribar el gol del Júpiter després d’un error defensiu local i Peris va aprofitar per inaugurar el marcador (0-1). A partir del gol, els visitants es van dedicar a defensar el resultat i el Balaguer, amb la sortida d’Hichem, Samba i Mikel, va començar a practicar un joc més ofensiu estirant les línies i va portar més perill a la porteria rival. Alfred, al 63, va salvar del 0-2 volant del primer al segon pal i blocant una pilota que entrava per l’escaire.

El Balaguer va seguir lluitant buscant un resultat positiu i va arribar al 87, quan Vendrell es va emportar una pilota des de la banda fins a la línia de fons i la passada la va rematar Mikel, que va marcar l’empat (1-1) amb el qual s’arribaria al final.

Per la seua banda, el tècnic local, José Gil, es va mostrar content amb el joc dels seus jugadors al segon temps. “Al primer temps ens ha faltat agressivitat. Hem parlat durant el descans i els jugadors han canviat el xip i han estat mes a prop del 2-1”, i va afegir: “Encara que hem descendit, lluitarem els punts que queden.”