BÀSQUET LLIGA ACB

El Joventut venç el Barça a casa dotze anys després

Nobel Boungou-Colo llança davant de Kyle Kuri i Adam Hanga.

Nobel Boungou-Colo llança davant de Kyle Kuri i Adam Hanga.EFE

El Joventut va guanyar ahir el Barça a l’Olímpic de Badalona (89-77) dotze anys després en un partit que es va trencar definitivament al tercer quart i que va estar marcat per la defensa i l’encert en triples de l’amfitrió. La primera part es va tancar amb un ajustat 39-34. McFadden i Harangody, amb tres triples entre els dos, van allargar el mal moment dels de Pesic (58-41). Les alarmes estaven enceses al quadre blaugrana, que no va poder recuperar-se en aquest tercer quart (68-52). No tenia encert ni grapa per desequilibrar el xoc. els últims deu minuts van incloure un tempteig sense sorpreses. La Penya gaudia de prou matalàs per mantenir a ratlla el rival, que, malgrat millorar, no va poder evitar la derrota.