SEGRE

DEPORTES_LUNES

Salvació matemàtica per a la UE Tàrrega

Obté la permanència a Primera Catalana al golejar el Muntanyesa || Els de l’Urgell van sortir conscienciats de la importància de guanyar i van remuntar el gol visitant inicial

Els jugadors del Tàrrega van celebrar la permanència amb l’afició.

Els jugadors del Tàrrega van celebrar la permanència amb l’afició.FRANCESC GASULL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UE Tàrrega va aconseguir fer un pas definitiu cap a la permanència a Primera Catalana, a l’aconseguir la victòria davant del Muntanyesa (4-1), un equip, el barceloní, que lluita per aconseguir l’ascens a Tercera al final d’aquesta temporada. El Tàrrega, en un gran duel, es va sobreposar al primerenc gol visitant, que va arribar quan els aficionats encara no s’havien assegut al seient.

El visitant Patxi posava el 0-1 en el marcador del Joan Capdevila. Sorpresa i neguit perquè el matx havia començat de la pitjor manera possible per a uns targarins coneixedors de la importància del partit.

No obstant, aquests no van perdre les formes i a poc a poc van anar millorant en el joc i van superar un rival de tanta entitat com el que tenien al davant. La màquina blaugrana, liderada per un porter i una defensa segura i eficaç, i un centre del camp canalitzador del bon joc van permetre que el davanter, Jofre, coronés la seua gran actuació amb dos gols que van ser espectaculars.

L’empat va arribar quan Jofre va culminar una bona combinació de l’atac blaugrana al minut 23 de joc. Els blaugranes ja s’havien refet del cop i la primera meitat va arribar al final malgrat dos bones ocasions dels locals Maikel i Fabregat.

Van haver de passar pels vestidors perquè els blaugranes encara milloressin més el seu plantejament futbolístic. La segona meitat va ser antològica per als blaugranes gràcies a un autèntic recital de bon futbol que va fer que arribessin els altres tres gols, 4-1.

El 2-1 va ser obra de Joni, que permetia capgirar el marcador al Tàrrega. Jofre, que en suma 12 aquesta temporada, va tornar a marcar, 3-1, i el quart el va marcar Sylla al temps afegit, amb el Tàrrega jugant amb deu homes, per la doble groga a Alberto, va aconseguir batre el porter rival per tancar una actuació blaugrana per emmarcar i firmar la permanència.

tracking