SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Canut renova i Kraker, Aijanen i Sklepowicz, baixes

El tècnic ha donat el ‘sí’ i ara medita si acceptar els dos anys o seguir-ne un

Mehryn Kraker abandonarà el Cadí després de dos temporades.

Mehryn Kraker abandonarà el Cadí després de dos temporades.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després de completar la millor temporada de la seua història, el Cadí la Seu ja ha posat fil a l’agulla en la confecció de la plantilla de la pròxima temporada, en la qual no continuaran Mehryn Kraker, per decisió pròpia, Anniina Aijanen i Zuzanna Sklepowicz, aquestes dos últimes per qüestions esportives. També és segura la continuïtat de Bernat Canut, que era un secret a veus. El tècnic va acordar ahir mateix la renovació, si bé s’ha pres uns dies per meditar si accepta l’oferta de dos anys que li ha plantejat el club, com ja va anunciar SEGRE la setmana passada, o renovar per una. Quant a la resta de jugadores, el Cadí els ha ofert la renovació a totes, a excepció d’Irati Etxarri, l’única que té contracte en vigor la pròxima temporada.

El club, pensant en l’il·lusionant debut en la competició europea, considera clau assegurar-se la continuïtat del bloc nacional que formen Andrea Vilaró, Georgina Bahí, Yurena Díaz i Ariadna Pujol, més la del planter Anna Palma, que ha firmat, al costat d’Etxarri, més de la meitat dels punts de l’equip aquesta campanya. A totes elles se’ls ha apressat perquè donin una resposta a l’oferta com més aviat millor, per així conèixer els reforços que hauran de buscar al mercat.

El club ha ofert la renovació a totes les nacionals, a banda de Hempe i Richards

Més complicat serà retenir Merritt Hempe i Shereesha Richards. La nord-americana ha acabat sent la segona màxima anotadora de l’equip (dos punts menys que Vilaró) i la quarta en rebots, mentre que la jamaicana ha estat la segona en rebots i la cinquena en anotació. Les dos han demanat més temps al club abans de donar una resposta definitiva.

Quant a les baixes, no sorprenen les de la polonesa Sklepowicz, que amb prou feines ha jugat a la segona volta, i la finlandesa Aijanen, que assumia un rol molt secundari, però no així la marxa de Kraker. La nord-americana, que vivia la seua segona temporada i que va ser una de les més afectades després de l’eliminació davant del Girona, ja va anunciar al club abans de disputar-se el play-off que no continuaria. El seu futur podria estar a la mateixa Lliga Femenina.

tracking