SEGRE

ATLETISME CURSES DE MUNTANYA

La Trail Montpedró espera 400 atletes, cent més que el 2018

Organitzadors i autoritats, ahir durant la presentació.

Organitzadors i autoritats, ahir durant la presentació.DIPUTACIÓ DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El circuit de les Trail Running Series Lleida té una nova cita en la cinquena edició de la Trail Montpedró, una carrera de muntanya que es disputarà el diumenge dia 5 en el marc de l’embassament de Santa Anna, que espera arribar als 400 inscrits, amb la qual cosa superaria amb escreix els 300 de l’any passat. La prova ofereix tres distàncies de 32, 18 i 8 km, totes amb sortida i arribada a Ivars de Noguera.

La carrera llarga, de 32 km, en la qual es requereix ja un alt nivell atlètic, és el pròpiament dit Trail Montpedró i té un desnivell positiu de 1.800 metres. La prova de 18 km porta per nom la Roia, té un desnivell positiu de 800 metres i és la que compta amb una acceptació més gran i més inscrits.

La novetat d’aquesta edició és que s’incorpora la carrera més curta, de 8 km i un desnivell positiu de 150 metres, que està destinada a les famílies i es denomina la Seroneta. Els participants arribaran fins a l’ermita de Sant Salvador després de sortir d’Ivars de Noguera i tornen a la localitat. Durant les proves hi haurà avituallaments i al final un àpat.

La Trail Montpedró tindrà com cada any el seu vessant solidari, ja que un euro de cada inscripció es destinarà en aquesta ocasió a l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC).

La presentació va tenir lloc ahir a la Diputació, que dóna suport a la prova.

tracking