SEGRE

FUTBOL LLIGA DE CAMPIONS

Mosaic per rebre el Liverpool

Unes 90.000 cartolines decoraran el Camp Nou abans del partit de Champions de demà davant dels ‘reds’ || Amb els colors del club, la senyera i el lema ‘Ready to color Europe’ a les grades

Arturo Vidal, Rakitic i Coutinho, ahir durant l’entrenament en la Ciutat Esportiva.

Arturo Vidal, Rakitic i Coutinho, ahir durant l’entrenament en la Ciutat Esportiva.FC BARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona va anunciar ahir que el Camp Nou comptarà amb un mosaic de més de 90.000 cartolines per donar la benvinguda a l’equip demà, en el partit d’anada de les semifinals de la Champions davant del Liverpool. Més de 90.000 cartolines formaran un mosaic gegant a les grades de l’estadi abans del començament del matx, amb els colors del club, de la bandera de Catalunya i el lema “Ready to color Europe” (Preparats per donar color a Europa).

El missatge, que s’emmarca en la campanya We color football, pretén posar de relleu l’estil del Barcelona que, segons el club, “amb la seua manera de practicar i entendre el joc dóna color al futbol. El Barça pretén fer valer el factor camp en el seu camí la final de Madrid. El suport de l’afició és sempre un dels elements clau a l’estadi, i és per això que els jugadors necessitaran més que mai el suport del barcelonisme per poder superar el conjunt red’”.

L’holandès diu que la seua nòvia ja està buscant casa i que està aprenent català

Efectivament, el Camp Nou és clau per explicar la trajectòria del Barça a Europa. L’equip no perd al seu estadi des de fa sis anys, 31 partits, amb un balanç de 28 victòries i 3 empats, un rècord de la Lliga de Campions. L’última derrota que va lamentar l’afició barcelonista es va produir a les semifinals del 2013 contra el Bayern. Els últims cinc encontres disputats al Camp Nou han superat els 90.000 espectadors i el club pretén seguir en aquesta línia demà davant del conjunt red, en el penúltim matx de la temporada a l’estadi.

tracking