SEGRE

ATLETISME SOLIDARITAT

Posa't la Gorra a Balaguer amb 4.000 participants

A Balaguer diumenge amb 3 recorreguts de 3, 5 i 10 km

La presentació va tenir lloc ahir a la capital de la Noguera.

La presentació va tenir lloc ahir a la capital de la Noguera.AJUNTAMENT DE BALAGUER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Noguera acollirà diumenge vinent 5 la quarta edició de la jornada solidària del Posa’t la Gorra i de la carrera i caminada de la Gorra solidària per a nens i joves amb càncer. La cursa serà un any més una de les activitats amb més participació d’aquesta jornada solidària. En l’última edició es van donar cita 4.000 corredors, que van cobrir els diferents recorreguts proposats. La caminada de 3 km s’espera que sigui la més nombrosa amb un itinerari íntegrament urbà i que recorrerà els principals carrers de la ciutat i amb més amplitud per no ofegar la marxa.

Tanmateix, la carrera de 5 km cada any té més tirada i d’acord amb l’increment respecte a les primeres edicions es preveu una participació de més de 1.200 corredors en aquesta distància.

És la quarta edició d’una jornada que va en benefici dels nens i joves malalts de càncer

Finalment la carrera que queda més al marge sempre ha sigut la de 10 km, on s’espera que prop de 300 participants cobreixin aquest any aquesta distància.

Des de l’organització es vol animar a participar tots els rúners que cada cap de setmana afronten carreres populars, ja que aquesta reuneix molts al·licients. Contribueix a una causa solidària amb un bon obsequi, compta amb diferents distàncies a elegir, tot el recorregut es desenvolupa sense trànsit i els premis són gràcies a la col·laboració de firmes comercials de proximitat.

Tècnicament, el recorregut destaca per no tenir a penes desnivell, la qual cosa ajuda els corredors a l’hora d’afrontar reptes per aconseguir marca personal.

D’altra banda, les inscripcions estaran obertes fins a l’últim moment. Aquestes es poden fer a través del web posatlagorrabalaguer.cat i el mateix dia de les proves. El preu de la inscripció és de 10 euros i l’horari de sortida de les diferents curses i la caminada serà a les 10.00.

tracking