SEGRE

BÀSQUET ESPORT DE BASE

Un jugador del Pardinyes, a prova al Barça

Té 11 anys i ha quedat campió provincial amb el mini groc del club

Ferran Mauri, durant un entrenament.

Ferran Mauri, durant un entrenament.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Qui sap si Ferran Mauri, un jugador d’11 anys del planter del Club Bàsquet Pardinyes, podrà emular un dia els Manel Bosch, Berni Tamames, Xavier Sánchez-Bernat, Francesc Solana o actualment Pierre Oriola, entre altres lleidatans, que un dia van arribar a la Lliga ACB. De moment, aquest joveníssim talent que juga a l’equip mini groc del club del barri lleidatà ja ha rebut la sol·licitud del FC Barcelona per participar en un entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper el proper 12 de maig.

La nota del Barça que ha rebut el CB Pardinyes diu que la convocatòria pretén “continuar el seguiment que s’ha realitzat durant la temporada dels jugadors d’aquesta generació”, la de l’any 2007.

Ha estat citat per a un entrenament el 12 de maig després de ser reserva a la selecció catalana

Ferran, que és fill del president del club Jordi Mauri, ja va ser com a primer reserva a la selecció catalana que va participar a l’Estatal i amb el seu equip s’ha proclamat campió provincial arrasant i guanyant rivals com el mateix Força Lleida. Ara els minis del CB Pardinyes juguen al nivell A1, similar a la Divisió d’Honor de la categoria, la qual cosa ja són paraules majors.

“Portem onze partits i n’hem guanyat dos i dels nou que hem perdut, en dos vam caure a la pròrroga. Aquí hi ha els millors clubs de Catalunya, inclosos Barça i Joventut i estem aprenent molt”, explica el seu tècnic Gerard Encuentra, que alhora entrena la primera plantilla. “El Ferran té molt de talent, és traçut amb la pilota i, sobretot, té molt bona actitud”, assegura.

El club té 11 equips de base i en farà un de femení

El planter del CB Pardinyes està format per 11 equips, que amb la primera plantilla en fan 12 en total i uns 130 jugadors. Tenen nenes en alguns equips que són mixtos, però la intenció és tenir la temporada vinent un equip sènior femení. “Som un club de barri, però dins de les nostres limitacions crec que s’està fent un bon treball”, afirma Encuentra, coordinador dels més petits.Sobre la possible marxa de talents com Mauri, va assenyalar: “La nostra prioritat és formar. Si se’n van per millorar ens sentim superorgullosos.”

tracking