SEGRE

Casillas passa la seua primera nit a l'hospital estable

Va ser ingressat aquest dimecres després de tenir un infart agut de miocardi i caldrà esperar per saber si podrà continuar jugant al màxim nivell

Casillas passa la seua primera nit a l'hospital estable

Casillas passa la seua primera nit a l'hospital estable

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Iker Casillas ha passat la seua primera nit a l’Hospital CUF de Porto, on va ser ingressat aquest dimecres després de patir un infart agut de miocardi, estable i envoltat de la seua família, a l’espera que se li facin noves avaluacions per conèixer com marxa la seua recuperació. El porter espanyol, que complirà 38 anys aquest mes, va ser sotmès dimecres a un cateterisme després de sentir-se indispost en un entrenament i, tal com va mostrar el mateix jugador hores després en xarxes socials, es troba estable i animat.

"Tot està controlat", va escriure al costat d'una fotografia en la qual se'l veu somrient al llit de l’hospital, on és acompanyat per la seua dona, Sara Carbonero, qui també va enviar un missatge a través de xarxes socials. "Afortunadament tot ha quedat en un ensurt", va ser el missatge de la periodista, que va agregar que "la vida té de vegades aquesta estranya manera de recordar-nos celebrar cada batec". S’espera que al llarg de la jornada els metges avaluïn novament a Casillas, sobre l’estat del qual decidirà com informar el seu club, han dit avui a EFE fonts de l’hospital. No obstant això, el representant del club, Carlo Cutropía, ha avançat en una entrevista a l’emissora Cope que el porter passarà "tres dies a l’hospital" perquè els sanitaris s’assegurin que es troba bé. En aquest sentit, el metge del Porto, Nelson Pulga, va afirmar dimecres que quedarà "perfectament recuperat", encara que va advertir que caldrà esperar per saber si podrà continuar jugant al futbol de màxim nivell.

A l’espera de noves informacions, la premsa esportiva portuguesa s’aboca aquest dijous en desitjar una ràpida recuperació al jugador, d’acord amb els milers de missatges de suport rebuts en les últimes hores. "La porteria t’espera" és el titular del diari 'A Bola', que ocupa tota la seua portada amb una foto de Casillas davant de la xarxa dels "dracs", com a 'O Jogo' elegeix la imatge del jugador a l’hospital, també a tota pàgina, i destaca com a titular la declaració de l’espanyol, "forces intactes". "Força, campió!", el desitja, per la seua part, 'Record'.

tracking