SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

Elisa Lladós i David Ezquerra s'imposen a la Cursa de Torrefarrera

Moment de la sortida de la Cursa Popular de Torrefarrera.

Moment de la sortida de la Cursa Popular de Torrefarrera.COM360

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Elisa Lladós (Club Clos Pons Thai Runners) i David Ezquerra (Club Marvella), van ser els guanyadors a la distància dels 10 quilòmetres a la VII Cursa Popular de Torrefarrera, que va reunir ahir prop de sis-cents corredors entre les diferents propostes de l’organització, el Club Esportiu Rural Runners de Torrefarrera i l’ajuntament, 10 quilòmetres, 5 quilòmetres i curses infantils.

A Elisa Lladós, que va fer un temps de 42.42, la van acompanyar al podi Núria Sus (AE Ekke) i Rosel Xipell (Corre i Vola), i a Ezquerra, que va fer 34.50, el van acompanyar Sergio Mallada (Biofrutal Sport) i César Mur (Biofrutal Sport).

Pel que fa a la carrera dels 5 quilòmetres, el triomf en dones va ser per a Mònica Martínez, del Club Pons Thai Runners, amb un temps de 19.24, seguida d’Antònia Argilés (Club Pons Thai Runners) i Margot Falip (Club Esports Truga). A la categoria masculina va vèncer Òscar Gómez (CA Tarragona), amb un temps de 17.05, seguit de Malick Diakite (Esports Truga) i Valentín Izaga (CA Tarragona).

La Cursa Popular de Torrefarrera també compta amb un vessant solidari, per la qual cosa una part de la recaptació, 300 euros, es va entregar a Down Lleida. Van recollir aquest donatiu Gemma Oliver i Tonet Ramírez.

tracking