SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida ha utilitzat en els tres últims anys 84 jugadors

En tota la Segona B només el superen el Jumilla i el Múrcia

Víctor Vidal, antic debutant del Lleida.

Víctor Vidal, antic debutant del Lleida.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu és l’equip de la Lliga que més jugadors ha utilitzat en les últimes tres temporades. Entre l’actual, 2018-19, i les dos anteriors, 2016-17 i 2017-18, ha utilitzat 84 futbolistes, el rècord en el grup III de Segona B. Darrere dels lleidatans, l’equip que més jugadors ha tingut en aquestes tres últimes campanyes és el Cornellà, amb 78, seguit del Badalona, amb 76.

En tota la Segona B el Lleida només és superat en nombre de futbolistes utilitzats per dos equips del Grup IV, el Reial Múrcia, amb 100, i el Jumilla, amb 85. De fet el grup IV és el que més mitjana de jugadors per equip ha tingut en l’últim trienni, 76. El segueixen el Grup III, el del Lleida, amb 71, el Grup I amb 65 i el Grup II amb 60.

Amb la recent convocatòria d’Enric Puiggròs i Àlex Felip, aquesta temporada ja són 38

La temporada 2016-17 el Lleida va arribar a convocar 34 jugadors. La temporada següent –2017-18– va comptar amb 22 futbolistes nous que no havien estat la campanya anterior i, finalment, aquesta temporada se n’hi han afegit 28 més: els fitxatges d’estiu Pau Torres, Dalmau, Joan Oriol, Tano, Soriano, Cano, Calavera, Pedro Martín, Xemi, Artiles, Josemi, Quintero, Marc Martínez, Almagro i Peeters, les incorporacions d’hivern Óscar Santiago, Zotko i Dongou, i la tardana d’Àlex Felip, i els del planter Alpha, Víctor Vidal, Sebi, Cosialls, Soldevila, Joanet, Verdés, Febas i Puiggròs.

Com ja va destacar SEGRE, aquesta temporada ja era, en tota la història del Lleida Esportiu, la campanya que més futbolistes havien estat convocats. Amb els últims debuts en convocatòries d’Álex Felip i Enric Puiggròs són 38 futbolistes. Aquestes xifres es basen en els equips que han disputat les tres temporades a Segona divisió B, deu en el Grup del Lleida, onze en el Grup I, dotze en el II i onze en el IV.

tracking