SEGRE

FUTBOL INTERNACIONAL

El món es rendeix a Messi

El crac argentí acapara totes les portades per la seua enèsima exhibició que situa el Barcelona a un pas de la final de la Champions || Torna a ser el gran favorit per guanyar la Pilota d’Or

Messi rep la felicitació d’Arturo Vidal i de Jordi Alba durant el partit de dimecres.

Messi rep la felicitació d’Arturo Vidal i de Jordi Alba durant el partit de dimecres.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La brillant actuació de Messi en el partit davant del Liverpool va tornar a posar en evidència l’absurda discussió sobre qui és el millor futbolista del món. No hi ha comparació possible. És Leo Messi. Per enèsima vegada va demostrar el seu talent i la seua capacitat per conduir l’equip a la victòria, malgrat que no va ser el millor partit de l’equip blaugrana. Però els seus dos gols, quan més els necessitava el Barça, van col·locar un 3-0 en el matx d’anada de semifinals davant del Liverpool, cosa que deixa l’equip d’Ernesto Valverse a un pas de la final de la Champions.

La premsa de tot el món tornava a rendir-se davant de l’evidència. Titulars com “geni”, “superstar” o fins i tot “diabòlic”, van poblar les portades dels diaris de diferents països. Messi va ser el protagonista indiscutible del duel. Fins i tot a l’Argentina, on ja és tradició llançar-li crítiques, no podien fer ahir cap altra cosa que elogiar-lo. “La paràbola de Déu”, afirmava Clarín, destacant el gol de falta que col·locava el 3-0 en el marcador. “Messi Superstar. John Leonnon” és un curiós joc de paraules amb el nom de Messi i el del músic integrant del grup més famós sortit de Liverpool, The Beatles.

A Anglaterra les portades també es rendien a Messi “Pur geni”, deia el Daily Express. “Messi marca un gol de meravella i el Barça sepulta els reds”, continuava el rotatiu. “Mestre Messi”, va titular el Daily Telegraph. “L’impressionant gol 600 del davanter deixa el Liverpool de Klopp penjant d’un fil”, afegia. A França L’Équipe va titular: “Diabòlic”.

Aquesta actuació, unida a la gran temporada que està fent el Barcelona, el tornen a posicionar com el principal favorit per endur-se per sisena vegada la Pilota d’Or, amb la qual cosa desempataria amb Cristiano Ronaldo, que ha guanyat la Lliga a Itàlia amb la Juve, però ha tingut un discret paper a la Lliga de Campions.

D’altra banda, l’exseleccionador espanyol Vicente del Bosque va reconèixer en una entrevista a una emissora de ràdio argentina que la Federació Espanyola de Futbol va fer gestions perquè Messi jugués amb Espanya. “La Federació va fer tots els esforços”, va explicar. Però “Leo s’hi va negar perquè estima el seu país. Hauria estat un somni dirigir-lo”, confessava l’home que va fer campiona del món Espanya.

tracking