SEGRE

FUTBOL

El Lleida s’acomiada del play off

Perd 1-2 davant del Barcelona B i té molt poques opcions d’aconseguir la classificació

El Lleida s'acomiada del play off

El Lleida s'acomiada del play offCARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les opcions de que el Lleida es classifiqués per al play off d’ascens passaven per guanyar els dos partits que li faltaven i avui ha fallat en el primer d’ells. N’ha perdut 1-2 davant del Barcelona B, amb la qual cosa s’acomiada del play off, tot i que matemàticament li queden encara unes remotes opcions. Després d’aquesta nova decepció l’equip queda setè en la classificació, a tres punts del tercer, l’Espanyol B, que ha guanyat en Cornellà (0-2), però amb dos jornades per davant, necessita ara guanyar en el camp del líder, l’At. Balears perquè juntament amb els tres punts que sumarà en l’última jornada per la retirada de l’Ontinyent, arribar al màxim possible de puntuació, 59 punts.

Però només que l’Espanyol B guanyi un dels dos partits que li queden, ja no tindrà opcions de jugar el play off perquè, en cas d’empat, l’average és favorable als blanc-i-blaus. A més a més, també han de fallar en aquestes dos jornades el Cornellà i el Barcelona B, que també té l’average favorable en cas d’empat amb els lleidatans.

El Lleida, que havia guanyat en els dos partits anteriors, no ha pogut mantenir la bona ratxa. Araujo ha firmat el 0-1 en el minut 68 i, encara que Juanto ha empatat de cap en el 88, el Barcelona B ha segellat la victòria amb l’1-2 de Carlos Pérez en el minut 90.

tracking